Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.923
- 39.307
- 3.993
Adnan Öztürk erden timura laf atmayı biraksinda şu kulübe kaç lira faydası olmuş ,zart zurt bozulan kulağı ne durumda ondan bir haber versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabii ki Erden Timur ın olması beni de mutlu ediyor, son senelerde Galatasaray ın o büyük abileri ortalıkta yokken Erden Timur elini taşın altına koydu hem de yönetimlerden bağımsız olarak. Transferlerde, sponsorluklarda göğüs sponsorluğu stad isim sponsorluğu hatta doğrudan Basketbol şubesinde elinden geleni fazlasıyla yaptıtek umut verici olay projelerle erden timurun ilgilenecek olması. dursun tek başına o işlerin başında olsaydı zerre güvenmezdim şahsen
Maalesef benim için de aşağı yukarı benzer durumlar, her iki adayı da desteklemem bir yanda Adnan Öztürk diğer yanda Erden Timur gibi isimler aktif şekilde rol alırsa belki onlar işi yürütebilir yoksa dediğin gibi ikisinin de seçilmesini istememBen Esref'i ne severim ne desteklerim, hatta Divan Kurulu Baskanligi süresinde genel kurullarda isine gelen konusmacilara karismayip isine gelmeyen konusmacilari susturmaya calismasindan dolayi ayri bir nefret duyuyorum.
Ama Dursun nefretim bambaska bir boyutta. Atiyorum babam bile olsa desteklemeyecegim biri olurdu. Keske daha iyi adaylar ciksaydi, ucuruma dogru sürüklenen takimi ucurumdan asagi atacak ikisinden kim secilirse secilsin. Öyle bir konuma geldim ki kulübe kayyum atansin daha iyi olur diyecegim neredeyse.
ses yok bende. sizde de öyle miBaşlıyor lansman.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pandev'e dönmüş.dursun bey saçının önünü de traş edebilirsin