Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derdini sevdiğimin ülkesinde tek mutluluk kaynağımız cimbom da boka bulandı

yeter artık seçim filan üstüme td atın oyuncu atın maç atın

Seneyeki sampiyonlugumuzu erden timura mi yeni hocaya mi yazacağız:hmmm:

Muhtar Kent olayi dogru gibi. Dursun Ozbek'i destekleyen hesaplar da dogruluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun’u göndermek icin camia birlesti

Simdi ise dursun baskan olsun diye camia bir araya geliyor

Secim yapmaktan zarar gelmez dogru yönetim kurulunu bulana kadar ama dönüp dolasip ayni isimleri görmek hos degil

Bu yuzden Hamamcioglu’nun baskan olmasini istiyorum

Muhtar kent orijinali mi yada çin malı replikasi filanmi o adam zaten başlı başına başkan olabilecek güçte birisi oldu olacak taralarin oglanida alsınlar yönetime

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek aday olursa Eşref'in kazanma ihtimali yok. Eşref oy alabileceği tek taraf liseydi ama Özbek'te liseli ve Eşref'in gecen seçimde o kadar oy almasını sağlayanlardan birisi Özgörkey'de Özbek'in listesinde olduğu düşünülürse lise tarafından da oyları bölünecektir. Polat-Cengiz'ci tayfa zaten kendisine katiyen oy vermez Elmas'ı destekleyenlerde kendisine değil Özbek tarafına oy verecektir. Yine listesinde aktif siyasi olan ve aynı zamanda Murat Uysal isminden rahatsız olanlarda Özbek'e oy vereceğinden çok rahat kazanır Özbek.
Özbek en azından Kemerburgaz'ın Elmas'ın onaylattığı ve izinleri alınmış sadece irtifa hakkının tapuya işlenmesinin beklendiği proje ile inşaatına başlanılır ve 1-1.5 senede biter herhalde. Yine Florya'da Emlak konut ile tamamının satın alınması şeklinde olan anlaşma yapılır ve Florya'nın tamamı bizim şekilde Elmas'ın projesi devam eder orada çünkü bildiğim kadarıyla bu projelerde Elmas hep Özbek'e danışıp bazı prosedürlerin hızlanması için ondan yardım istedi o yüzden Özbek bunları tamamlar. Burada asıl olay bu bahsedilen güçlü yönetimin Nef'in gücünü tamamen basket takımına kaydırabilmek için stad ismi olarak iyi paraya mümkünse yabancı bir sponsor bulması ve şu kaç senenin hayali olan stadın yanına hatta tabela bile yapılan basket salonunun da artık yapımına başlanması. Bunlar yapılırsa sportif olarak istediğimiz başarılar olmazsa bile en azından tesis atılımını yapmış oluruz ve bu önümüzdeki 2 sene boşa gitmemiş olur.

Eşref Hamamcıoğlu, ikinci başkan olarak Adnan Öztürk ile anlaştı.
(@burhancanterzii)

turgay kıran ve çocuklar duymasın'daki figüran da aday olmalı

Adnan Öztürk'ün kendi açıklaması vardı herhangi bir listede olmayacağım diye o yüzden hiç zannetmiyorum bu daha çok ısmarlama haber gibi geldi Özbek aday olmasın diye. Umarım ben yanılırım ve bu haberler doğrudur da güçlü listeler görürüz. Benim düşüncem bu işin sonunda Özbek aday olmaz ve Eşref'in listesinde Adnan Öztürk ve o başka bir önemli isim olmaz ve kötü bir liste ile o başkan olacak gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt