Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet dursun özbekin listesini detayli sekilde analize edelim

2.5 milyar TL 'yi 1 yıla nasıl ödeyecekler hakikaten meraktayım. 145-150 M Euro ediyor yani (daha fırlamalar olursa 125-130 M da olabilir bu sonbaharda allah korusun) ... mantıkta belli bir süreçte değer ve gelir artan projelerin olması gerekirken 1 yıl içinde hangi assetlerin ne şekilde değerlendirilmesi ile karşılanacak o para.

Ada olayını heralde harcaması kendi bile olsa M.Ö 'yü orada kullanacakmış gibime geliyor - zira fazlasıyla ada ile ilgili MÖ.

Toplam borçta 2.5 Milyar haricinde dernek borcumuydu neydi 1-1.5 tarzında bir şey de o var - o ne olacak misal 1 yılda 2.5 u kapatan onuda kapatır 2 yıllık dönemde.

Bunların detaylandırılması lazım herkese ve hakikaten şeffaflık en mühümi (üyelere) - Kamununda kritik detay haricinde güncel kalması lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cemal özgörkey ve erden timur gercekten varsa zaten secilmesi için yeterli bunlarda hem para var hem vizyonu geniş kişiler

Eşref Hamamcıoğlu'nun listesindeki Murat Uysal ayrılmış. Valla bence iyi olmuş.

Benim gözümde Dursun'un listesinin hic bir önemi yok acikcasi, cünkü liste istedigi kadar iyi olabilir bu listenin en basinda sonuc olarak yine de Dursun yer aliyor.

Dursun'dan önce Esref Hamamcioglu ve Metin Öztürk'ün adayliklarindan ben de tatmin olmadim ama bir kac gündür gercekten saskinlik icindeyim etraftaki Dursun güzellemelerini gördükce. Bizim forumu hep aydin taraftarlarin toplulugu olarak görürdüm bir nevi ama burada bile Dursun'un ilk baskanlik dönemi adeta unutulmus gibi bazi arkadaslar tarafindan. Bu adamin defolup gittigi gün bir göbek atmadigimiz ve sokakta kurban kesmedigimiz kalmisti, öyle sevinmistik.

Adi dahi anilmamasi gereken adamin adayligi konusuluyor, bu yetmiyormus gibi bir de ciddi ciddi baskanligina sicak bakliyor. Aklimi yitirecegim sanirim bu gidisle. Ben büyük konusmayi sevmem ama Dursun tekrardan baskan secilirse bizim kulübe dair bütün inancimi tamamen kaybederim.

Benim gözümde Dursun'un listesinin hic bir önemi yok acikcasi, cünkü liste istedigi kadar iyi olabilir bu listenin en basinda sonuc olarak yine de Dursun yer aliyor.

Dursun'dan önce Esref Hamamcioglu ve Metin Öztürk'ün adayliklarindan ben de tatmin olmadim ama bir kac gündür gercekten saskinlik icindeyim etraftaki Dursun güzellemelerini gördükce. Bizim forumu hep aydin taraftarlarin toplulugu olarak görürdüm bir nevi ama burada bile Dursun'un ilk baskanlik dönemi adeta unutulmus gibi bazi arkadaslar tarafindan. Bu adamin defolup gittigi gün bir göbek atmadigimiz ve sokakta kurban kesmedigimiz kalmisti, öyle sevinmistik.

Adi dahi anilmamasi gereken adamin adayligi konusuluyor, bu yetmiyormus gibi bir de ciddi ciddi baskanligina sicak bakliyor. Aklimi yitirecegim sanirim bu gidisle. Ben büyük konusmayi sevmem ama Dursun tekrardan baskan secilirse bizim kulübe dair bütün inancimi tamamen kaybederim.
chaosu severiz

Reşit Sinanlı, Polat döneminde baya gündem olan üye değil mi? Zengin köy ağası ama iyi eğitimliydi yanlış hatırlamıyorsam. O dönem kurtarıcı diyorlardı. Para anlamında güçlü duruyor ama futbol aklı yok. Terim ihtimali yükselmiş bence.
Bu adamlar o bahsedilen projelerle ilgilenecektir daha çok 6 ay da Kemerburgaz'a geçi, Florya'nın tamamının alınması sonra değerlendirilmesi, Ada, Mecidiyeköy binasının kiralanması(Elmas'ın bahsettiği- Eşref satmak istiyordu), Riva'dan gelirlerim yükseltilmesi sanırım asıl bunlarla ilgilenecek bu isimler. Onun dışında bir zahmet stad ismi için yabancı bir sponosr bulsunlar yine umarım Özbek zamanı söz verilen salonda yapılır.
Futbol aklı olarak yönetimden ziyade Sportif Aş'ye bakmak lazım, Sensibile ile devam etme ihtimalleri yüksek deniyor yine haberlerde. Umarım 2-3 lider oyuncunun yanında az maaş ve ileride satılabilecek oyuncu planı devam eder ve maaş bütçesi verdiler dahi 30 milyon euroyu geçmeyecek şekilde olur.

cemal özgörkey ve erden timur gercekten varsa zaten secilmesi için yeterli bunlarda hem para var hem vizyonu geniş kişiler

erden timur ztn vardı, verdiği para ve basket şubesine hükmetmesi dışında ne verebilir ki. cemal bey gelip columbus projesini yapsın bakalım bi işe yarıycak mı. geçen sene burak elması alt etmeğe yetmemişti gerçi cemal bey.

Eşref Abi iki vaat maat bir şey ver ya. Orada küçüleceğiz burada altyapı gerçeklik iyi de taraftarlıkta biraz gönül işi hedef vizyon görmek ister.

Ben bilmiom ki bu herifleri. Hamamdakileri de bilmiom. Dursun lehine tatsiz bir tezgah var onu biliom sadece. Ve bu guclu yonetim listi var lafi da bu tezgahin parcasi olabilir
Güçlü liste lafı tezgah değil bir gerçek. Şöyle düşün Elmas zamanı seçimde Eşref'in kozu ve listesindeki en güçlü isim Cemal Özgörkey bu listede. Listenin benim gördüğüm kadarıyla neredeyse hepsi paralı isimler. Metin Öztürk'ü dışarda bırakıyorum ileride başkan olabilecek 2-3 isim var bu listede. Aysal'ın ilk listesinden sonra gördüğüm en güçlü liste benim. Burada önemli olan burada öne çıkmak için populist olacak kişiler olabilir veya kendi reklamını yapmak isteyen kişiler olacak mı? Ne kadar uyumlu çalışacak bu kişiler.

kadir'in istihbaratlarına göre hoca konusunda dursun terimle çalışmayacakmış

Bankalar Birliği,covid-19, sportif başarısızlık ve son olarak da Terim+Burak Elmas enkazından sonra yarışta olabilmek için ekonomik kaynak şart.Kulüplerin ekonomik gelir getirici projeleri hayata geçirmesi için de siyasi destek ve organizasyon şart.Maalesef şartlar bundan 5-10 yıl öncesi gibi değil artık.O zaman Dursun'a burun kıvıran taraftarımızın şimdi dört gözle onu bekleme sebebi bu.Mesala bizden iki kat daha borçlu Fener'de Ali Koç olmasa kulübü yüzdüremezler, borç batağında olmalarına ve kötü yönetime rağmen kuvvetli bir kadro ile ligde ve amatör şubelerde yarışmacı olabiliyorlar...
Peki soru şu: Dursun Özbek hangi projelerle ekonomik düzelmeyi başaracak, kısa vadeli yarışmacı olacak kuvvetli kadro nasıl kurulacak? Aslında cevap basit, herkesin bildiği geçmişten bugüne kadar gelen Florya'nin inşası borçları bitirecek proje olarak görülüyor.Dursun Özbek bunu önceki seçim sürecinde Rıdvan Dilmen'in programında açıklamıştı üzerine basa basa.Peki ondan sonra neden bu proje gerçekleşmedi?Cevap yine siyaset ve sonraki yönetimlerin beceriksizliği.Dogal olarak Florya'nin imara açılması Kemerburgaz'a taşınma anlamına da geliyor.Bu orta vadeli hedef, muhtemelen siyasi destekle bu iş olacak, devlet bir cebinden alıp diğer cebine koyacak parayı, bizim de borçlar kapanacak, şehir dışında güzel bir antrenman tesisi olacak... Asıl güç iş orta vadeli bütün bunlar olurken kulüp nasıl ayakta kalacak, yeni kadro nasıl kurulacak, amatör şubeler ne olacak?Kim gelirse gelsin ortaya para koyacak, başka çare yok.Yönetimdeki adı geçen isimlere baktığınız zaman çoğu paralı isimler.Gerekli desteği sağlarlarsa yine heyecan duyacak bir yapılanma çıkar ortaya.Gönül ister ki vizyoner Ünal Aysal başkanımız geri dönsün ama işte dediğimiz gibi siyasi konjonktür nedeniyle bir dönem daha ehveni şer adaylara talim edeceğiz.

Galatasaray'da seçim yaklaşıyor! Dursun Özbek'in aday olacağının netleşmesinden sonra açıklamalar gelmeye başladı. Dursun Özbek, yönetim kuruluyla yaptığı toplantıda, yapacaklarını, planlarını tek tek açıkladı! Ve bununla ilgili bir tanıtım basın toplantısı yapmaya karar verdi. Bu basın toplantısını listesindeki 2.başkan Erden Timur açıklayacak. İşte o planlar!

1-"Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmada Galatasaray'ın 2.5 Milyar TL'lik yapılanma kısmını 1 yılda ödeyeceğiz ve Galatasaray'ın önünü açacağız"

2-"Galatasaray, 6 ay içerisinde Florya'dan Kemerburgaz tesislerine kesin taşınacak. Bunu yaparken ilk önce Kemerburgaz'a sahalar yapılacak. Daha sonra geçici kamp merkezi yapılacak, Ana binayı ise 1-2 yıl içerisinde tamamlayacağız"

3-Galatasaray Adası işini Dursun Özbek kendi üstlenecek. En kısa sürede Galatasaray'a yakışır bir şekilde üyelere sunacağız, Gerekirse Adanın maddi masraflarını Dursun Özbek kendi karşılayacak

4-Dursun Özbek üyeler yaptığı konuşmada "Sizden rica ediyorum, seçim bitene kadar Teknik Direktör seçimi konusunda Fatih Terim ismini kullanmayın bu hem bizleri hem Terim'i yıpratır."

5-Eğer Galatasaray futbolcu satmaz ise 4 nokta transfer bizi başarıya taşır, Ayrılan futbolcu olursa onların yerine bu transfer sayısı artacak.

Süleyman RODOP

02.jpg

Elmas'ın inşaat izni aldığı ve onaylattığı inşaata başlamak için sadece tapuya irtifa hakkının eklenmesini beklediği proje buydu. Eğer bu açıklama doğruysa anladığım ilk olarak 6 ayda bu sahaların olduğu bölüm yapılacak hemen hızlı şekilde sonra takım oraya taşınacak takım oradayken yönetimin ve diğer tüm kulübün taşınacağı ana binanın inşaatı devam edecek. İnşaattan anlamam ama 6-8 ayda bu sahaların olduğu tarafın inşaatı bitebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt