Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
chaosu severizBenim gözümde Dursun'un listesinin hic bir önemi yok acikcasi, cünkü liste istedigi kadar iyi olabilir bu listenin en basinda sonuc olarak yine de Dursun yer aliyor.
Dursun'dan önce Esref Hamamcioglu ve Metin Öztürk'ün adayliklarindan ben de tatmin olmadim ama bir kac gündür gercekten saskinlik icindeyim etraftaki Dursun güzellemelerini gördükce. Bizim forumu hep aydin taraftarlarin toplulugu olarak görürdüm bir nevi ama burada bile Dursun'un ilk baskanlik dönemi adeta unutulmus gibi bazi arkadaslar tarafindan. Bu adamin defolup gittigi gün bir göbek atmadigimiz ve sokakta kurban kesmedigimiz kalmisti, öyle sevinmistik.
Adi dahi anilmamasi gereken adamin adayligi konusuluyor, bu yetmiyormus gibi bir de ciddi ciddi baskanligina sicak bakliyor. Aklimi yitirecegim sanirim bu gidisle. Ben büyük konusmayi sevmem ama Dursun tekrardan baskan secilirse bizim kulübe dair bütün inancimi tamamen kaybederim.
Bu adamlar o bahsedilen projelerle ilgilenecektir daha çok 6 ay da Kemerburgaz'a geçi, Florya'nın tamamının alınması sonra değerlendirilmesi, Ada, Mecidiyeköy binasının kiralanması(Elmas'ın bahsettiği- Eşref satmak istiyordu), Riva'dan gelirlerim yükseltilmesi sanırım asıl bunlarla ilgilenecek bu isimler. Onun dışında bir zahmet stad ismi için yabancı bir sponosr bulsunlar yine umarım Özbek zamanı söz verilen salonda yapılır.Reşit Sinanlı, Polat döneminde baya gündem olan üye değil mi? Zengin köy ağası ama iyi eğitimliydi yanlış hatırlamıyorsam. O dönem kurtarıcı diyorlardı. Para anlamında güçlü duruyor ama futbol aklı yok. Terim ihtimali yükselmiş bence.
cemal özgörkey ve erden timur gercekten varsa zaten secilmesi için yeterli bunlarda hem para var hem vizyonu geniş kişiler
Güçlü liste lafı tezgah değil bir gerçek. Şöyle düşün Elmas zamanı seçimde Eşref'in kozu ve listesindeki en güçlü isim Cemal Özgörkey bu listede. Listenin benim gördüğüm kadarıyla neredeyse hepsi paralı isimler. Metin Öztürk'ü dışarda bırakıyorum ileride başkan olabilecek 2-3 isim var bu listede. Aysal'ın ilk listesinden sonra gördüğüm en güçlü liste benim. Burada önemli olan burada öne çıkmak için populist olacak kişiler olabilir veya kendi reklamını yapmak isteyen kişiler olacak mı? Ne kadar uyumlu çalışacak bu kişiler.Ben bilmiom ki bu herifleri. Hamamdakileri de bilmiom. Dursun lehine tatsiz bir tezgah var onu biliom sadece. Ve bu guclu yonetim listi var lafi da bu tezgahin parcasi olabilir
Şayet Dursun bu kararı aldıysa bu sefer doğru yolda demekkadir'in istihbaratlarına göre hoca konusunda dursun terimle çalışmayacakmış
Galatasaray'da seçim yaklaşıyor! Dursun Özbek'in aday olacağının netleşmesinden sonra açıklamalar gelmeye başladı. Dursun Özbek, yönetim kuruluyla yaptığı toplantıda, yapacaklarını, planlarını tek tek açıkladı! Ve bununla ilgili bir tanıtım basın toplantısı yapmaya karar verdi. Bu basın toplantısını listesindeki 2.başkan Erden Timur açıklayacak. İşte o planlar!
1-"Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmada Galatasaray'ın 2.5 Milyar TL'lik yapılanma kısmını 1 yılda ödeyeceğiz ve Galatasaray'ın önünü açacağız"
2-"Galatasaray, 6 ay içerisinde Florya'dan Kemerburgaz tesislerine kesin taşınacak. Bunu yaparken ilk önce Kemerburgaz'a sahalar yapılacak. Daha sonra geçici kamp merkezi yapılacak, Ana binayı ise 1-2 yıl içerisinde tamamlayacağız"
3-Galatasaray Adası işini Dursun Özbek kendi üstlenecek. En kısa sürede Galatasaray'a yakışır bir şekilde üyelere sunacağız, Gerekirse Adanın maddi masraflarını Dursun Özbek kendi karşılayacak
4-Dursun Özbek üyeler yaptığı konuşmada "Sizden rica ediyorum, seçim bitene kadar Teknik Direktör seçimi konusunda Fatih Terim ismini kullanmayın bu hem bizleri hem Terim'i yıpratır."
5-Eğer Galatasaray futbolcu satmaz ise 4 nokta transfer bizi başarıya taşır, Ayrılan futbolcu olursa onların yerine bu transfer sayısı artacak.
Süleyman RODOP
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi