Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun hangi yüzle aday oluyor denmiyor da Eşref'e sallanıyor. Asıl Tam Riva ve Florya defteri tekrar açılak iken seçimi erttelettirip ortaya çıkarılan Dursun'un adaylığı sorgulanmalı. Bu camia da popülizmden kilidi vuracak kapısına.

Dursun hangi yüzle aday oluyor denmiyor da Eşref'e sallanıyor. Asıl Tam Riva ve Florya defteri tekrar açılak iken seçimi erttelettirip ortaya çıkarılan Dursun'un adaylığı sorgulanmalı. Bu camia da popülizmden kilidi vuracak kapısına.
Esref de bizim ilacimiz degil renktasim ikiside bizi kurtarmaz net soyluyebilirim. Sonumuz hic iyi degil hayirlisi

Diğerinin batırdığını biliyoruz en azından. Neyse seçilirse yıllar geçer görürüz renkdaş. Adaylık şekli dahi yeterince şüphelidir benim için.
Yeni kisilerde eskiler gibi yonetiyor ve hatta daha kotu yonetiyor sorun burda zaten butun kongre uyelerinin zihniyeti ayni. Yani bir fark etmez ikiside secilirse yine arkasindan bin turlu laf edecegiz .

Bu konuya katılıyorum renktaş. Ama Dursun'un iyi niyetli olmadağını düşünüyorum. Bakalım Galatasaray için en iyi olacak kazansın.
Kim secilirse secilsin seneye Mart ayinda ibra etmeyin diye tutturacagiz yani pek bir fark etmez. Eger Marta kadar Allah omur verirse hepimiz gorecegiz. Sorun Galatasaray'in Tuzugudur baska birsey degil.

Kim secilirse secilsin seneye Mart ayinda ibra etmeyin diye tutturacagiz yani pek bir fark etmez. Eger Marta kadar Allah omur verirse hepimiz gorecegiz. Sorun Galatasaray'in Tuzugudur baska birsey degil.
Bir şeyi amacı dışında kullanmada üstümüze olmadığı için denetleme mekanizması değil tehdit unsuru haline geldi ibra.Hukuken yeri olmaması dahası. Bu idari ibra işi en azından 2-3 yılımızı heder etti.
Dursun'un aday oldurulduğu,bu hal için oyuncak edilen hukuk düşünülünce kötü yönetimden ziyade kötü niyet seziyorum. Galatasaray için en iyisi olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor.

Bir şeyi amacı dışında kullanmada üstümüze olmadığı için denetleme mekanizması değil tehdit unsuru haline geldi ibra.Hukuken yeri olmaması dahası. Bu idari ibra işi en azından 2-3 yılımızı heder etti.
Dursun'un aday oldurulduğu,bu hal için oyuncak edilen hukuk düşünülünce kötü yönetimden ziyade kötü niyet seziyorum. Galatasaray için en iyisi olsun
Hayirlisi olsun bekleyip gorecegiz.

Diğerinin batırdığını biliyoruz en azından. Neyse seçilirse yıllar geçer görürüz renkdaş. Adaylık şekli dahi yeterince şüphelidir benim için.
Bu unutulmaması gereken detay.

Sürecin gidişatında en baştan hazırlanılmayıp diğer adayları görüp son gün istinafa dava taşınıp uzatılması doğal bir olay değil. "Hukuken hakkımı kullandım" açıklaması yetersiz.

O püf noktanın perde arkasını zaman gösterecek bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt