Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can Erden

Değerli Üyemiz,

Divan Kurulumuzun Mayıs ayı Olağan Toplantısı, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 13.30’da Galatasaray Lisesi İnan Kıraç Salonu’nda yapılacaktır.

:uiyy:

@Can Erden

Değerli Üyemiz,

Divan Kurulumuzun Mayıs ayı Olağan Toplantısı, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 13.30’da Galatasaray Lisesi İnan Kıraç Salonu’nda yapılacaktır.

:uiyy:
kyujhgfsd.webp

Yerimi alacağım

Florya, Kemerburgaz, Riva ve bana sürpriz olan basketbol salonu projeleri ile Erden Timur ilgileniyormuş.

Erden timur mecidiyeköydeki otel binasını işleyişe soksun, büyük rant var orada. İstanbulun en değerli yerinde kaç senedir bomboş duruyor aptallık bu yav

Erden timur mecidiyeköydeki otel binasını işleyişe soksun, büyük rant var orada. İstanbulun en değerli yerinde kaç senedir bomboş duruyor aptallık bu yav
BElmas, Gençlik ve Spor Bakanlığına kiralamış orayı. Büyük ihtimalle genel kurul onayına sunulur.

Ben listesinden dolayı hala Dursun'un 1-2 adım önde olduğunu düşünüyorum. Adnan Öztürk'ün o çok konuştuğu Büyük Galatasaray projesinin detaylı açıklamasının detayları önemli eğer ciddi yapılabilir, akla yatkın ve sorunları çözecek yeterlikte bir proje ise oklar tekrar Eşref'e dönebilir Özbek- Öztürk'e göre güvensizlik nedeniyle. Ama diğer taraftan Erden Timur ve Cemal Özgörkey'in projelerinin detayları ve zaman projeksiyonları da önemli. Gerçi Özbek GS adasını biz yönetim olarak cebimizden yapacağız dedi bunu üstüne tam basmadığı için atlanıldı orası ama ilerde tekrar üstüne basıldığında oradan ciddi bir oy alabilir bir de Erden Timur basket salonunu üstüne alırsa oradan da ciddi oy gelir amatör branşlılardan. Elmas tarafı da Erden Timur nedeniyle Özbek tarafını destekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt