GSCimbom
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022
Keramettin TANRIVERDİ

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022 Sayfa 70

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
5,4K
Okunma
231,5K
Sayfa
70/272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun sahsen bir kasa kolayligi yapacagi kesin. 30 milyon borc verir Galatasaraya dönemi bitince 30+10(faiz) milyon geri alir

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onun yanına bir de MÖ gelmesinde "Dursun başkan öğret bize nasıl döndürülüyor bu kasa " diye. Eyvah ki ne eyvah - çok korkutuyor o adam beni.

Yani gerçektede gece görsem baya baya vınlayabilirim.

@Can Erden

Değerli Üyemiz,

Divan Kurulumuzun Mayıs ayı Olağan Toplantısı, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 13.30’da Galatasaray Lisesi İnan Kıraç Salonu’nda yapılacaktır.

:uiyy:
kyujhgfsd.webp

Yerimi alacağım

Ben listesinden dolayı hala Dursun'un 1-2 adım önde olduğunu düşünüyorum. Adnan Öztürk'ün o çok konuştuğu Büyük Galatasaray projesinin detaylı açıklamasının detayları önemli eğer ciddi yapılabilir, akla yatkın ve sorunları çözecek yeterlikte bir proje ise oklar tekrar Eşref'e dönebilir Özbek- Öztürk'e göre güvensizlik nedeniyle. Ama diğer taraftan Erden Timur ve Cemal Özgörkey'in projelerinin detayları ve zaman projeksiyonları da önemli. Gerçi Özbek GS adasını biz yönetim olarak cebimizden yapacağız dedi bunu üstüne tam basmadığı için atlanıldı orası ama ilerde tekrar üstüne basıldığında oradan ciddi bir oy alabilir bir de Erden Timur basket salonunu üstüne alırsa oradan da ciddi oy gelir amatör branşlılardan. Elmas tarafı da Erden Timur nedeniyle Özbek tarafını destekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt