Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin TANRIVERDİ
Emrah Duvar
Hasan Çam
Ferhat Koç
Can Erden

birini seçmeniz lazım

he bana senaryo çizersin dersinki dünyadaki son oy hakkı olan divan üyesisin ve oylar eşit...ne yaparsın diye ikisindenb irine atmak zorunda olsan.

Bugün şu an bahsi geçen projelere start verebilcek potansiyeli görüdğüm için Dursun diyebilirim - ama tarafsız olarak Eşref'in de sunumunu görmem lazım. Orda karnım doymazsa Dursun oalcaktır.

Dipnot : GSlilik damarından vurdu Erden Timur ile Drusun heyeti ,çok akıllı strateji - orada da lafta kalma ihtimalini silmiş değilim. ama şu an bir kaç şeyi Eşref'ten başarması daha olası gibi

İnanılır gibi değil dursun ankette önde gidiyor

Abi atalarımız harbi çok büyük adamlarmış bir kez daha saygıyla anıyorum ruhları şadolsun

Boşuna dememişler deveyi diken insan seven yaranırmış

TLREF detayı tam nedir onu bilemedim - o detayı bilmiyorum. Eğer şu projeler başlarsa / somut adımlar atılır , sonraki yönetimlere devamlılığını sağlayacak hale getirilirse çıkarız bu sarmaldan orası ÇOK NET . önemli olan yapabilmek .
Bizim bankalar birliği değişken faizli. Şu an ciddi avantajlıyız çünkü hükümet düşük faiz politikası uyguluyor ama ilerleyen yılların ne getireceğini bilmiyoruz. Bu yüzden erken çıkarsak çok rahat ederiz. Şurada var detayları;

Hamamcıoğlu oyuncu satarak sadece bu senenin borcunu öder maalesef. Anca bir sene ötelenir. Şu ana kadar yazılmayanı da söyleyeyim; BB anlaşmasını diğer kulüpler sabit faiz ile anlaşırken, biz TLREF ile anlaştık. 2023 sonrası bize kabaran bir şey var. Borç sarmalından çıkmamız şart. Sabah bir yazı yazılmış, en az borç bizim, niye arazi satmalıyız diye ama Riva gelirleri 2026'da tamamlanıyor sanırım. O zamana kadar en yüksek borç seviyesine ulaşabiliriz. Tabii yanlış düşünüyor da olabilirim ama borç sarmalından bu vakte kadar çıkmak doğru olan gibi geliyor.
Cengiz başkanın yaptığı yanlış bir iş sabit faizle anlaşılması gerekiyordu. Sırf bundan dolayı bizim BB anlaşmasından enerken biçimde çıkacak projeler şart hatta tekrar anlaşıp faizi sabitlemekte gerekir. Erden Timur sunumunda da bu detaya değinmişti. Çarşamba günü Eşref'in sunumu da projeleri görürüz umarım sürekli başkalarını eleştirmek yerine.

Metin Öztürk'e karşı Eşref Hamamcıoğlu'ndan yanaydım ama sn. Hamamcıoğlu seçilmesi tehlikeye girince çirkefleşmeye başladı. Dursun Özbek'e her şey denir ama Erden Timur'a ayıp ediyorlar bence. Adam ciddi ciddi dert edinmiş, GS için bir şeyler yapmak istiyor. Konuşmasından, heyecanından bile belli. Geçmişte dışardan verdiği destekler de ortada. Kendi ekibi kaybetse de her türlü desteği verecektir. GS siyasetine kurban edilmemeli.

Galatasarayın avrupadan men almasına sebep olan birini kesinlikle desteklemiyorum tarafımız belli. Eşref Hamamcıoğlu

Bizim bankalar birliği değişken faizli. Şu an ciddi avantajlıyız çünkü hükümet düşük faiz politikası uyguluyor ama ilerleyen yılların ne getireceğini bilmiyoruz. Bu yüzden erken çıkarsak çok rahat ederiz. Şurada var detayları;

He direkt politika faizi kafası anladım.

o zaman 2023 yazında haşırt olabilir - cünkü hükümet değişirse , ekonomi tepesi değişirse herhalde ilk yapacakları iş o olacaktır döviz rahatlaması için. Yani önümüzdeki yaz o dönemin borcunu ödeyip hazırlık yapılmalı eğer o pozisyon olursa.

şimdi o da değişik - döviz uçuk diye döviz geliri TL borcuna iyi etki ediyor - ama sen avrupada bu sezon yoksun ve seçimin neler getireceği belirsiz. Yaşayıp göreceğiz.

He tabii ki şu da var - o zaman trasnfer konusunda da rahatlamış olabilirsin , daha iyi kadroyla avrupa kafalarına girebilirsin.

Açık konuşayım hadi bu sene yokuz - ama seneye CL olmaz (hiç bir türk takımı için olmaz) - AVL ya da Konfederans hangisinde kulvarda kaldıysan yarı-final - final - kupa , özellikle konfederans için konuuyorum her sene olmalı

Kulübü borç batağına sokan Dursun yerine ne vereceği belli olmayan Eşref'i destekliyorum. Belki bir umut işleri yürütür.

ankete cevabım ektedir

suicide.gif

evet ankete bakınca kısmen kafa kafaya olan GS başkanı kim olmalı anketine göre Eşreften ben dahil kararsıza kayma oluşmuş.

Demek Erden Timur stratejisi Dursun'a yaradı.

bizim yarımız kadar etkilense divan %15-20 etki yaratır.

Bir de abi adamlar lansmana slogana para harcamış görüyorsun . Şimdi Eşref nasıl sunum yapacak - florasan ışığa altonda %50 görünmeyen bir barkavizyon(bunada niye bunu derler - enteresan kelime) ile mi sunum yapacak.

Dursun tarafı gövde gösterisi - gözdağı ve şov kısmını iyi harmanladı projeler ile.

evet ankete bakınca kısmen kafa kafaya olan GS başkanı kim olmalı anketine göre Eşreften ben dahil kararsıza kayma oluşmuş.

Demek Erden Timur stratejisi Dursun'a yaradı.

bizim yarımız kadar etkilense divan %15-20 etki yaratır.

Bir de abi adamlar lansmana slogana para harcamış görüyorsun . Şimdi Eşref nasıl sunum yapacak - florasan ışığa altonda %50 görünmeyen bir barkavizyon(bunada niye bunu derler - enteresan kelime) ile mi sunum yapacak.

Dursun tarafı gövde gösterisi - gözdağı ve şov kısmını iyi harmanladı projeler ile.
Eşref'i asla desteklemem

Diğer tarafı da başta Dursun var diye desteklemem

Orada Dursun yerine düzgün birisi olsa desteklerdim. Alp Yalman mesela, üst akıl gibi

Dursun asla guven vermiyor gecmiste bize yasattiklari ortada kurtulmak icin ne kadar cile cektik ben bunlari unutmadim

Erden timur guvenilir biri ve bahsettigi projeler etkileyici ama bunlari gerceklestirmek kolay degil cunku kendisi baskan degil sportif as de yonetim kurulu uyesi

Gelecekte erden timur baskan adayi olur ozaman kendisini desteklerim ama dursun dan dolayi pek sicak degilim hatta dursun asla bu kulube tekrar baskan olmamali diyorum

Bu yuzden hamamcioglu’nu destekliyorum

Hem yeni bir isim yani gecmiste baskanlik yapmadi,hem de daha realist bazi konularda

Borc sifirlamak kolay olsaydi 150 milyon euro hibe eden ali koc sifirlardi fenerin borcunu

Eşref'i asla desteklemem

Diğer tarafı da başta Dursun var diye desteklemem

Orada Dursun yerine düzgün birisi olsa desteklerdim. Alp Yalman mesela, üst akıl gibi
genel konuştum yav spesifik değil - benimde yoksa dursun ve MÖ kombinasyonuna elim asla gitmiyor . Eşref'in de icraat yapabileceğini sportifi kenara atmadan sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt