Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yatılı spor lisesi çok iyi proje ama kısa vadede yapılması imkansız o işin imarı- izni falan zaten 1 yıl sürer ve bizi mali olarak rahatlatacak bir proje değil, meyvelerini 4 sene sonra belki almaya başlarsın. Yine kısa vadeli ödemeler nasıl yapılacak? Hazır diyor ama nasıl hazır? Florya'nın tamamı nasıl alınacak? Ben bir şey anlamadım açıkçası.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir de o arsanın üzerinde sıkıntılar varmış. Ayrıca hem Lise hem İlkokul yapılacak, burada futbol-basketbol-kürek vs olacak üstüne futbol takımı antrenmanları için sahalarda buraya yapılacak. Florya'nın oraya taşınması mantıksız. Lise-İlkokul yanına milyonluk arabalar falan olmaz o iş. Eğitim vakfı Lise ve İlkokul kısmını yapar umarım. Orası iyi olur. ANcak işin içinde İnan Kıraç var işte. Yarın maliyetleri görür vazgeçer falan.

Ankara ile oturur anlaşırız, çok kolay falan dedi. Burada işler öyle yürümüyor maalesef.

valla üyelerin oy oranı yukarıdaki gibi bir oranda olursa

Sağlam fark ile Dursun alır ama çok ince ip üstünde yürüyeceğini her fırsatta hatırlatacak tatlı sert bir ortam olacakmış gibi duruyor.

Katılım/oy sayısı önemli olacak. Kararsız olan çok olursa öyle beklenti gibi 4k-5k arası olmayabilir 2.5-3k arasıda görebiliriz

Bir de o arsanın üzerinde sıkıntılar varmış. Ayrıca hem Lise hem İlkokul yapılacak, burada futbol-basketbol-kürek vs olacak üstüne futbol takımı antrenmanları için sahalarda buraya yapılacak. Florya'nın oraya taşınması mantıksız. Lise-İlkokul yanına milyonluk arabalar falan olmaz o iş. Eğitim vakfı Lise ve İlkokul kısmını yapar umarım. Orası iyi olur. ANcak işin içinde İnan Kıraç var işte. Yarın maliyetleri görür vazgeçer falan.

Ankara ile oturur anlaşırız, çok kolay falan dedi. Burada işler öyle yürümüyor maalesef.
Arazinin üstünde mülteciler falan varmış sanırım bir de 1 yılı aşar o iş sırf izinleri falan. Yoksa alt yapı özelinde çok iyi iş maden Eğitim Vakfı karşılayacak kim seçilirse seçilsin yapsınlar. Hatta işi hızlandırmak için Büyükçekmece de ki bizim arazi vardı alt yapı için tesis edilmiş oraya da yapabilirler. Uzun vadeli alt yapı için iyi proje ama ne borç problemimizi ne tesis problemlerimiz çözmüyor.

Arazinin üstünde mülteciler falan varmış sanırım bir de 1 yılı aşar o iş sırf izinleri falan. Yoksa alt yapı özelinde çok iyi iş maden Eğitim Vakfı karşılayacak kim seçilirse seçilsin yapsınlar. Hatta işi hızlandırmak için Büyükçekmece de ki bizim arazi vardı alt yapı için tesis edilmiş oraya da yapabilirler. Uzun vadeli alt yapı için iyi proje ama ne borç problemimizi ne tesis problemlerimiz çözmüyor.

Hocam üstüne konuşmaya bile gelmez... Fantazi bir fikir - realiteye yaklaşması için ohoooo ... Akşam yemeği üzerinde ortaya çıkan bir söylemdir.

Hiç kafayı bile yormaya gerek yok - herif Youtube yayına katılıyor önünde iki tane defterden yırtılan dosya kağıdı üstünde karalı 3 5 cümle.... Ne kadar boş olduğunun bir kanıtı bence.

Kararsizim secenegi kesinlikle kaldirilmali. Ben de kararsiza oy atacaktim ama sonra delikanlı adam kaçak güreşmez dedim 😊
Tum riskleri goze alarak Erden Timur ve Cemal Bey icin Dursun'a verdim. Camiamıza hayirli olsun.

Puhahaha tabii ki kararsizsiniz ikisi de kotu cunku. Delikanli olan cevabini verir.

Ehven-i şer, Eşref beri gel

diyorum.

Gerçekten bir kere daha Fatih Terim in gelmesini istemiyorum, madem yollarımızı ayırdığımızda imali imali Galatasaraydaki son imzam diye gönderi paylaşıyor sözünün arkasında dursun

Bu işin sonu gelmez, Fatih Terim gelir taraftar gazı alır yine aynı evlatçılığı yine aynı yönetim kavgalarını yaşamak istemiyorum ben. Ne olursa olsun çalıştığı son 3 başkanla da en kötü şekilde ayrıldı. Bugün Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek geldiğinde de durum değişmez

Olurda esref kazanirsa adnan ozturk ile ortakligi fazla surmez yaziyimda buraya iki egoist adam goturemez bu isi dursun ile erden timurdada boyle bir sorun olabilir ama hem dursun hem erden timur esref ve adnan ozturk kadar egoist degiller bu sebeple risk daha az

Bana bu yanlis geliyor hem sponsor firmanin sahibi/CEO'su hemde sponsor oldugu klubun yoneticisi. Neyse, ben kararsizlardanim zira iki aday konusunda olumlu/olumsuz dusuncelerim var hatta genel olarak olumsuzum. Hayirlisi olsun Galatasaray'im icin.

Gölge Başkan Eşref cidden.

Kulağı sıkıntı olan adnan boşuna demiyor ekimde seçim olur diye. Umarım eşref seçilmez en az elmas kadar kötü yönetim olur. Aysal Kıraç boş iş bunların bu zamana kadar bu kulübe beş kuruş faydası olmamıştır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adnan öztürk baskan adayi gibi konusuyor

Bu bir sorun yaratabilir hamamcioglu tarafinda

Bu tarz insanlarda genel de ego ve koltuk sevdasi oluyor

Modum her gün denge oyunları izlerken

swing.gif

Adnan Öztürk Eşref'e seçimi %99 kaybettiriyor gibi duruyor bugünkü haberler ile.

Sunumları göreceğiz - çarşambaydı sanırım

Kulağı sıkıntı olan adnan boşuna demiyor ekimde seçim olur diye. Umarım eşref seçilmez en az elmas kadar kötü yönetim olur. Aysal Kıraç boş iş bunların bu zamana kadar bu kulübe beş kuruş faydası olmamıştır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten söylemleri Burak Elmas ile tıpa tıp aynı, hatta Burak Elmas en azından destekli sallıyordu. Adnan Öztürk "Herşey hazır, ben para konuşmam, hallettik" söylemleri filan gerçek olma ihtimali yok

Mesela Kemerburgaz a sallıyor da sen ne yapacaksın peki diye sorunca işte başka yere taşıycaz şöyle yapıcaz böyle olacak aklına ilk gelen yalanı söylüyor muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt