Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak şimdi ...

Müteahhit diyorsun , SATMADAN diye vurguluyorsun , sunum yapana vurgulatıyorsun... resmen BOK atıyorsun.

Bu konuda sorum:

- Mecidiyeköyde boş otel var, turşunu mu kurucan - boş bian getirisi yok bir şeyi yok ölü yatıyor ? Ne gibi geliştiriceksin mesela - senin bakış açınla satış yapmadan nasıl değerlenecek? ne fonksiyon koyacaksın gelir sağlayacaksın?

- Basket diyorusn iyi iş yapıldı iftihar ediyorun (yukarıda bok attın ..) diyorsunki aynı adamlar devam etsin isterim sistem güzel...ee herifin planlaması işlemiş - YANİ RAKİBİN basketbolda başarmış modelini...ama iğne batırıyorsun. SALON YAPMAYACAĞIZ dedi senin Sportifteki adamın. Eurolegue de MİSAFİR olduğun yerde mi oynayacaksın hala??

- medyadan o para gelmez, önce websitesinin haline bak, GS app'in şu anki haline bak , GSTV içeriğine bak - burda ne pazarlayacaksın . Dizi anlaşması mı yapacaksın ki parayla girip millet içerik izleyecek. Hayal satma, boşluk satma

Liseli eş dost haricinde oy alamaz bu adam. Kusra bakmayın beklentimin baya uzağında ve seviyesi düşük - planlaması düşük - şişirilmiş beklentiler belirlenmiş. TURİZM projesi diyorsun alt tarafı Galata'dan alcan adamı lise - stad - müze turu vericeksin..büyük turizm... İstanbuldasın - tur alacak olan ona para vermez , kendisi gelir ziyaret eder ilgisi varsa...

Son sorum forumda bu konu altında ankette Eşref'e oy seçecenle(art niyet olarak değil - yani "Gördük sizin başkan adayınızı" gibi anlamayın kesinlikle , ben kararsız oya sahip biriyim - meraktan soruyorum) : Karnınızı doyurdu mu şu sunum. Bende hala Dursun ile ilgili risklerin fazlasıyla farkındayım... o kısmını sorgulamıyorum asla. Ama sadece anti-dursun mantığı ile GS geleceğini şu proje kafasına güveniyor musunuz? (Bunu çok ciddi soruyorum ve fikirlerinizle yorumunuzu bekliyorum)

Benim anladığım şu :

Yeni tesis kafası yok - harabeleri amatörlere idman yeri yapacak ucuza , süslemesini yapıyor - Türkü barlar vs. ler diyerek

Tek doğru lafı : Dursun'un geçmişini unutmayın ...

bu doğru ama bu lafla-daha çok bok atmakla sen daha çok bölünmeye zemin vererek oy alacağını sanıyorsun. Farkında değilsin ki karşı taraf sana 1 kelime etmedi.

GS oyunu slaytı güldürdü - sahaiçinde kulübede de göreceğiz heralde ..kompakt topa hükmeden oyun falan.

Gelir beklentisi slaytı trajik - metaversete takılan gençler bile inanmaz ona

Yakup Çınar: "Eşref Hamamcıoğlu, projelerini açıkladığı toplantıda yaklaşık 250-300 kişiye hitap etti."

adam diyorki kağıtlar tekrar dağıtılsın , Emlak Konut TOKİ bize gelsin...

baba onlar sana "hade be" der istedikleri gibi 60 yerine 40 dönüme senin 20 ne ihtiyaç duymadan yaparlarki şaşarsın..

Büyükçekmece arazisi hoşuma gitti.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam diyorki kağıtlar tekrar dağıtılsın , Emlak Konut TOKİ bize gelsin...

baba onlar sana "hade be" der istedikleri gibi 60 yerine 40 dönüme senin 20 ne ihtiyaç duymadan yaparlarki şaşarsın..

Komşu olurlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben iyiki üye değilim...

Üye olsam orada olurdum meraktan ...

ve şu büyükçekmece kabataslak sahaları falan koydurmuşlar birine AutoCAD'de ... çıakr laf eder terk ederdim lansmanı... Ünide vize diye tabir edilen JÜRİ vardır - oraya böyle git sana gülerler.

Florya değerlendirilsin diyorsun sonra Toki Emlak Konut gelsin bizim kapımızı çalsın diyorsun - kısaca bana teklif versinler demiyor musun - o işin sonu satış değil mi ? Yoksa NE İLE DEĞERLENDİRECEKSİN ? bu yok...ucu açık...maksat "Bizim" demek.

Çok büyük hayalkırıklığındayım.

Ben anlamadım hani Özbek devletin adayıydı adamlar diyor ki oranın 40 dönümlük yerini de alalım üstünde biz varız çünkü bir nevi bize satmaya mecbur olacaklar Eşref bey tarafı ise diyor ki biz 40 dönümü alacağımıza Emlak Konut'a 22 dönümü biz satalım o değerli araziyi direk satalım geliştirmeden diyor hani Özbek Ankara'nın ada mıydı? Buradan bakınca Eşref onların isteklerini veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt