Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mümkün değil - o lüksümüzde yok

aday çıkacak adam 3 aydır neredeydin derler . iyice afedersiniz folloş olur GS siyaseti medyada.
Bugunku sunumdan sonra bende dursuncuyum

Cunku dursun secilirse yeni yasayla beraber yonetimler borclaninca hapse giriyomus dursun kesin borclanir ve temelli kurtuluruz

Esrefte secilemedigi icin ondanda kurtulmus oluyoruz

2023e kadar sabir,sonrasi selamet

Dursun baskanima bak be cuzdanini sallasa 50m euro dökulur. Diger çulsuz da ona buna laf atsa ne bir proje ne bi öneri

evet neler oluyor ozet gecebilek adam gibi adam varmi

he şuda var ilerisi için - tüzük ile ilgilenilip %90 bu ibrasızlık illeti kalkacak ortadan

kısaca tam dönem artık 2 mi yaparlar 3 kalır mı bu izleyeceğiz.

yav bide Burak Elmas açıkça dursun tarafını destekleyeceğinin sinyalini verdiydi son videosunda... hemde Metin Öztürk'e rağmen... Eşref hakkında orda kafam karışmıştı çünkü çekimser kalır diyordum.

evet neler oluyor ozet gecebilek adam gibi adam varmi

Eşref lansman diye garip son gün ödevi gibi bir tanıtımsı bir şey yaptı - %50 sinde karşı tarfa bok atıp , kendiside benzer işleri sinaylledi ama komik oldu.

Dursun başkan oldu diyebilirz. başka üzerine bahsedecek nitelikte dolu olay yok

italyanlar da de zerbi haberleri çoğaldı belki dursun özbek araya girip anlaşmıştır :D
Erden Bey'in bugün röportajını dinledim. Futbolda da basketbol tarzı bir yapı falan dedi. Eğer oraya elini atarsa Belmas ile olan Campos-Sensibile+teknik adam benzeri bir şey görebiliriz. Belki de Sabatini-De Zerbi ama şu an futbol konusunda eli o kadar güçlü değil gibi.

Son başkanlık yaptığı dönemde kulübün anasını ağlatan ve bu kulüpten içeri bir daha adım dahi atmaması gereken hain adamın karşısında doğru dürüst rakip olmadığı için tekrardan seçilecek olması gerçekten çok zoruma gidiyor.

Son başkanlık yaptığı dönemde kulübün anasını ağlatan ve bu kulüpten içeri bir daha adım dahi atmaması gereken hain adamın karşısında doğru dürüst rakip olmadığı için tekrardan seçilecek olması gerçekten çok zoruma gidiyor.

Buna katılıyorum... o yüzden anket oyum kararsız zaten.
Maalesef taraftarın bir etkeni yok. Gerçi olsada bu akşamki sunumdan sonra Dursun der taraftar , eşref ile iyi süreç görmeyeceğini düşünerek.

dursun ekibinden ne çıkar bilmiyorum ama aysalın ve öztürkün tek derdi belli ki başkasına gitmesin

o yüzden de meydana çıkmışlar

Ben hayal kırıklığına uğradım - özellikle Aysal konusunda. hiç çıkmasaydı keşke , güvenimi kaybetti nerdeyse.

Gelecekte Erden Timur diyor ya "HER KARAR ve SEÇENECEK Genel Kurul'un kararına göre gidecek - bunla ilgili oylamalarda lobiler çalışacaktır gene. Orası tehlikeli.

Bugunku sunumdan sonra bende dursuncuyum

Cunku dursun secilirse yeni yasayla beraber yonetimler borclaninca hapse giriyomus dursun kesin borclanir ve temelli kurtuluruz

Esrefte secilemedigi icin ondanda kurtulmus oluyoruz

2023e kadar sabir,sonrasi selamet
dursun başkan gerekirse galatasaray için hapis de yatar, azizden neyi eksik.

Sormayı unuttum, futbol direktörü geliyordu lansmana. Tanıttılar mı? Adnan Öztürk konuştu mu? Mancini falan yine geçti mi? Merak ettim.

Sen böyle diyorsan.....

Neyse yarın Cemal Bey Colombus'u tanıtacakmış,ona bakarız biraz. Sahi Hamamcıoğlu Colombus neymiş bugün anlattı mı? Eğer anlatmadıysa o da izlesin.

boğaç diye biri çıkıp internetle ilgili bişeyler anlattı sanırım o colombustu.

Ben hayal kırıklığına uğradım - özellikle Aysal konusunda. hiç çıkmasaydı keşke , güvenimi kaybetti nerdeyse.

Gelecekte Erden Timur diyor ya "HER KARAR ve SEÇENECEK Genel Kurul'un kararına göre gidecek - bunla ilgili oylamalarda lobiler çalışacaktır gene. Orası tehlikeli.
Erden Timur'un parayı yönetimler kafasına göre harcamasın diye anlattığı sistemde çok mantıklı bir sistem böylelikle işte sürdürülebilir bir sistem olacak zaten o anlattığı onay sistemini duyunca tam inandım Erden Timur'a.

Erden Timur'un parayı yönetimler kafasına göre harcamasın diye anlattığı sistemde çok mantıklı bir sistem böylelikle işte sürdürülebilir bir sistem olacak zaten o anlattığı onay sistemini duyunca tam inandım Erden Timur'a.
orda hiç sorun yok - tertemiz - tarafsız komisyon kurulacak falan kafasıda güzel ,

ama işte ters lobi çalışması olup kararları tıkama işleyişi tıkama olursa tatsız olacak.

Sormayı unuttum, futbol direktörü geliyordu lansmana. Tanıttılar mı? Adnan Öztürk konuştu mu? Mancini falan yine geçti mi? Merak ettim.
Yok Adnan Öztükr konuşmadı. Sözde bu gün nakit akış tablosunu paylaşacak ve kısa vadeli ödemelerin nasıl yapılacağını anlatacaktı o da fos çıktı. Adamlar ne dediyse fos çıktı ya Bahçeşehir arazisine tesisler ve spor lisesi hatta kendisi bir yayında Kemerburgaz'ı iade edeceğiz demişti bugün ise Spor lisesini ve Gala City'i Kemerburgaz'a yap- işlet- devret modeli ile yani Galatasaray ismi ile başkaları para kazansın diye bir projeden bahsetti Kemerburgaz'a.

Yok Adnan Öztükr konuşmadı. Sözde bu gün nakit akış tablosunu paylaşacak ve kısa vadeli ödemelerin nasıl yapılacağını anlatacaktı o da fos çıktı. Adamlar ne dediyse fos çıktı ya Bahçeşehir arazisine tesisler ve spor lisesi hatta kendisi bir yayında Kemerburgaz'ı iade edeceğiz demişti bugün ise Spor lisesini ve Gala City'i Kemerburgaz'a yap- işlet- devret modeli ile yani Galatasaray ismi ile başkaları para kazansın diye bir projeden bahsetti Kemerburgaz'a.

Öte taraf hangi tesisi nasıl ne kısımlarla - ne öncelikte değerlendirecekse , Eşref tarafı 0 yeni tesis - ne gerek var - Bahçeşehir'de ucuza "yeni florya" (bende orada ip koptu - slaytta benim 15 dkda çizeceğim ve fotoşopta boyayacağım bir şey koymuşlar. orda tel koptu bende. mimarlık bölümünde öyle sunum yap , bırakırlar seni o projede kalırsın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt