Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref hamamson: Galatasaray müzesinde kurumsal kimliğin yenilenmesi lazım. Galatasaray, Avrupa'nın en çok bilinen Türk markası. Kalamış'ta kahvaltı, adada öğlen yemeği, yıldız futbolcularla fotoğraf çektirmek ve sonra müzeden hediyelik eşya almak. Bunlar gelir kaynağı.

İşte bu adamın 2 yılda yapabilecegi şey maximum bu ona göre oy vermeli herkes

1654853638412.webp

Kalamışta kahvaltı ile borç kapatma gibi deli gelir planı. Oyum sana dede.

Kalamışta kahvaltı ile borç kapatma gibi deli gelir planı. Oyum sana dede.
Hayır..öyle bir reklam ki

Zannediyorsun Trabzondan 2 saat önce peynir gelipte kuymak falan yapıyorlar sana.

Alaksı yok - baya düz mantık banka/vakıf lokallerindeki ızgara köfte işte tavuk , patates vs basit meze ve basic ana yemekler var orda çoğunlukta. Son 1 senede değiştiğini sanmıyorum....

Eşref hamamson: Galatasaray müzesinde kurumsal kimliğin yenilenmesi lazım. Galatasaray, Avrupa'nın en çok bilinen Türk markası. Kalamış'ta kahvaltı, adada öğlen yemeği, yıldız futbolcularla fotoğraf çektirmek ve sonra müzeden hediyelik eşya almak. Bunlar gelir kaynağı.

İşte bu adamın 2 yılda yapabilecegi şey maximum bu ona göre oy vermeli herkes

Bilmediğimden soruyorum, futbolcudan fotoğraf için kulüp para alabilir mi? Bunlar imaj haklarına girmiyor mu? Saçma sapan vaat veriyor gibi geldi, emin değilim.

Gerçi proje müthişmiş gibi tartışmaya da gerek yok.

Bilmediğimden soruyorum, futbolcudan fotoğraf için kulüp para alabilir mi? Bunlar imaj haklarına girmiyor mu? Saçma sapan vaat veriyor gibi geldi, emin değilim.

Kulüp sadece yıldız oyuncudan para kazanır misal.biz falcaodan zırnık kazanamadik adamın imaj haklarını bile ayrı şirket yönetiyor
Kafana göre oyuncuyu alıp kahvaltıya goturecen reklam yaptırayım diye
Omer ve taylani götürür tabi o olur

Hayır..öyle bir reklam ki

Zannediyorsun Trabzondan 2 saat önce peynir gelipte kuymak falan yapıyorlar sana.

Alaksı yok - baya düz mantık banka/vakıf lokallerindeki ızgara köfte işte tavuk , patates vs basit meze ve basic ana yemekler var orda çoğunlukta. Son 1 senede değiştiğini sanmıyorum....
Olsun bu daha önce kimsenin aklına gelmeyen dev vizyon ile başarırız, adam basi 5 tl kar etsek 30 milyon taraftarımız yok mu 30 milyon kiside naptı 150 milyon lira yapar.
Herkes 2 kere gelse 300 milyon.
5 kere gelse 750 milyon lira.

Sanmıyorum Dijital ortamda birleşiyordur o yeşil ekran kafası . Ama zaten dediğin gibi bu tür mantıkan milyon dolarlar bekleyen bir hayalperestlik o düşünce. Proje bile demiyorum- demeye bin şahit ister.

Olsun bu daha önce kimsenin aklına gelmeyen dev vizyon ile başarırız, adam basi 5 tl kar etsek 3 milyon taraftarımız yok mu 30 milyon kiside naptı 150 milyon lira yapar.
Herkes 2 kere gelse 300 milyon.
5 kere gelse 750 milyon lira.

Hemen o projeyi söylüyorum - yani basit kahvaltı - faytonda at kakası kokusu yerine ....

Madem tur yaptın - müzede foto yerine idaman götür milleti ? idmanda tanışsın futbolcularla idman sonrası bilmemne . Maç varsa özel paket yap Yönetimle ya da yedek kulübesi arkasında izlettir belli kapasteyi. 100 kat daha çok para getirir.

Hemen o projeyi söylüyorum - yani basit kahvaltı - faytonda at kakası kokusu yerine ....

Madem tur yaptın - müzede foto yerine idaman götür milleti ? idmanda tanışsın futbolcularla idman sonrası bilmemne . Maç varsa özel paket yap Yönetimle ya da yedek kulübesi arkasında izlettir belli kapasteyi. 100 kat daha çok para getirir.
:asd: :asd:
Yav adamların bir tanesi bile bizim bir arazimiz var antrenman tesisi olacak onu degerlendirelim diyen bir allahin kulu yok.
Proje ortaya atıldıktan sonra 3 secim 2 baskan gördü kulüp sorsan her gelen 9 ay içinde insaata başlayacaktı.
Döndük dolaştık projeyi ortaya atan adam yine seçilme olasılığı en yüksek olan adam.
Bunların hiçbir lafına/projesine inanmıyorum. Riva+florya giderken de dedim 10 seneye o parayı alırsak alırız diye. Tesis fikri attılar 3 seneye yapılacaktı 5 seneye çivi çaksınlar başarı sayarım dedim.
Haklı çıkmaktan bu kadar nefret ettiğim bir dal daha yoktur.
Bazen boşa çabalıyoruz gibime geliyor yazık olacak hepmize ama hayırlısı.

Geçen yıl Hamamcıoğlu ile birleşen Tuncer Hunca’yı da almışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt