Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu columbus projesi bana balon gibi geliyor neyin nesi bir görelim ama bukadar dile getirildiyse arkasi fos cikacak gibi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsimler iyi isimlerde hangi şirketlerde yada görevlerde yer alacakları da yazsa daha bilgilendirici olurdu.Dursun, Eyüp Başkanını almış. Hamamcıoğlu 2 gün önce benim listemde demişti.
Kalamış'ta kahvaltı, adada öğlen yemeği, yıldız futbolcularla fotoğraf çektirmek ve sonra müzeden hediyelik eşya almak.
Trakya Birlik mibirlik
ha
Hayır..öyle bir reklam kiKalamışta kahvaltı ile borç kapatma gibi deli gelir planı. Oyum sana dede.
bu konuda haklı ama
Eşref hamamson: Galatasaray müzesinde kurumsal kimliğin yenilenmesi lazım. Galatasaray, Avrupa'nın en çok bilinen Türk markası. Kalamış'ta kahvaltı, adada öğlen yemeği, yıldız futbolcularla fotoğraf çektirmek ve sonra müzeden hediyelik eşya almak. Bunlar gelir kaynağı.
İşte bu adamın 2 yılda yapabilecegi şey maximum bu ona göre oy vermeli herkes
Kulüp sadece yıldız oyuncudan para kazanır misal.biz falcaodan zırnık kazanamadik adamın imaj haklarını bile ayrı şirket yönetiyorBilmediğimden soruyorum, futbolcudan fotoğraf için kulüp para alabilir mi? Bunlar imaj haklarına girmiyor mu? Saçma sapan vaat veriyor gibi geldi, emin değilim.
Gerçi proje müthişmiş gibi tartışmaya da gerek yok.
Olsun bu daha önce kimsenin aklına gelmeyen dev vizyon ile başarırız, adam basi 5 tl kar etsek 30 milyon taraftarımız yok mu 30 milyon kiside naptı 150 milyon lira yapar.Hayır..öyle bir reklam ki
Zannediyorsun Trabzondan 2 saat önce peynir gelipte kuymak falan yapıyorlar sana.
Alaksı yok - baya düz mantık banka/vakıf lokallerindeki ızgara köfte işte tavuk , patates vs basit meze ve basic ana yemekler var orda çoğunlukta. Son 1 senede değiştiğini sanmıyorum....
Bilmediğimden soruyorum, futbolcudan fotoğraf için kulüp para alabilir mi? Bunlar imaj haklarına girmiyor mu? Saçma sapan vaat veriyor gibi geldi, emin değilim.
Gerçi proje müthişmiş gibi tartışmaya da gerek yok.
Olsun bu daha önce kimsenin aklına gelmeyen dev vizyon ile başarırız, adam basi 5 tl kar etsek 3 milyon taraftarımız yok mu 30 milyon kiside naptı 150 milyon lira yapar.
Herkes 2 kere gelse 300 milyon.
5 kere gelse 750 milyon lira.
Hemen o projeyi söylüyorum - yani basit kahvaltı - faytonda at kakası kokusu yerine ....
Madem tur yaptın - müzede foto yerine idaman götür milleti ? idmanda tanışsın futbolcularla idman sonrası bilmemne . Maç varsa özel paket yap Yönetimle ya da yedek kulübesi arkasında izlettir belli kapasteyi. 100 kat daha çok para getirir.