Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıtımını izleyince (lansman deyince heyheyleniyo ya eşref paşa) üstüne pozları görünce Eşref Hamacıoğlu tamamen hayalkırıklığı

Tek prim noktası geçmişi hatırlatıp , rakip tarafına laf sallamak ama sonrada el sıkışarak foto vermek garip. Yani hep burda yazılıyordu o kadar önemsemedimde hakikaten elitist yani "Gs'nin nesi varsa üyeler olarak elimizin altında olsın her daim" yaklaşımı. Taçspor tesisi diyor - geliştir eyvallah ama hep bir "üyelerin hizmetine" yaklaşımı çok ama çok kötü - 25 milyondan 1 tanesini o mantalite ile çekemezsin , o yüzden laf atarak çekmeye çalıştı.

O gruptan / lobiden - bu adayın çıkması içler acısı. Kendi abileri bildiği 3 -5 isme ve onalrın yakınlarının arkasında olmasına güvenmişse zaten baştan kaybetmiş.

Bazı arakadaşların burda yourmladığı gibi - çıka çıka o aday çıkmışsa koca "derin liselilerden" ... onlara geçmiş olsun.

salonda 1 avuç insanı arakada perde çekilerek kalabalık göstermek falan filan garip işlerdi girmiyorum oraya.

Nasıl 1 taraf Dursun'u koydu ortaya - altına metin girdi . Sende Aysal'ı koycaktın altında yeralıp , o zaman taraftarın sevgisine ulaşabilrdin. Ünal Aysal arkamda diyerek %60a öngörüsü enteresan. Kendi elleriyle veriyorlar seçimi kusra bakmayın.

ben hala kararsız profilde kalıyorum olan biteni izlemek için - iki isimde uzun vadeli başkanlar değil , Drusun ekibinden bir şeyler başarılır Erden Timur o zaman %99 un başkan adayı olur zaten. O zaman bir anket olursa yerim belli olur.

Riva projesi hiçbir işe yaramadı demek çok yanlış bir düşünce.

2016 yılında 327 milyon dolar borcumuz vardı.Borcu sabit bile tutsak ki çok zor, 5.5 milyar tl yapıyor.3 milyar tl bir kar ettik o dönem dolar

borçlarımızı kapattığım için ve hala 150 villamız var ki ederi en az 2 milyar tl.Toplam 5 milyar tl gibi bir avantaj sağlamış oluyor proje.300 milyon

dolar ediyor, orayı direk satsak bunun yarısını ancak elde edebilirdik.

her gün tek tek yaprak dökülüyor Galatasaray'da. 2021 kötüydü 2022 kötüydu, görünen o ki 2023 daha kötü olacak.

erden timur geçen röportajında diyordu zaten, dursun ben üstte abiniz gibi duracam siz gençler çalışın demiş. yönetim listesi iyi oldu harbiden

1654858107813.webp

Ehvenişer arıyoruz yine malesef.:cofused:

Iki baskanin da, özellikle dursunun icinde gezdirmis Altaylı. Siyasi talep dogrultusunda aday oldu demis direkt dursuna. Cuzdan sallama mevzusu buyuk rezillik bilmiyordum ben bunu.

"Dursun Özbek ise ilk gün adayım diye ortaya çıksaydı sorun yoktu.

Ancak çıkmadı. Çıkmayacağını söyledi.

Çünkü Ankara’dan, bir Bakan tarafından aranmış ve “Çıkmayın. Burak Elmas çıkacak. Sizi Federasyon'a alacağız” denmişti.

Ancak Elmas’ın yeniden aday olması için şartlar çok da uygun görünmeyince Özbek’e “Aday ol” talimatı geldi.

“Ol” dediler o da oldu."

@Emrah Duvar
@Emre Bari

Davullar çift çift vurula
Avluda halay kurula
Düşler hayıra yorula
Şen ola düğün şen ola

Gelin giyinsin atlası
Kalaylansın bakır tası
Ağlamasın kız anası
Şen ola düğün şen ola

Zurnalar dil dil dillensin
Yazmalar yeşil pullansın
Gelinin başı güllensin
Şen ola düğün şen ola

Bir o yana bir bu yana
Kol kol seymenler dolana
Gözlerin aydın kaynana
Şen ola düğün şen ola

Çalınsın saz ötsün teller
Oyuna çıksın güzeller
Kıvrılsın incecik beller
Şen ola düğün şen ola

Çifte kurşun ata ata
Gelini bindirdik ata
Yolunuz yeni hayata
Şen ola düğün şen ola

Dursun listeye almak istedigi kisilerin uzerinde siyasi baski da olusturmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt