beyler,admınler sayfalara iyi bakın dursunu savunan fenerli tinerci üyeler var

ara ara özellikle yazıp taraftarı germek istiyorlar

el atın buna

Dursun'un en güçlü olduğu sandıktan kaç oy çıkacak çok merak ettim. Daha önce de söylemiştim, bu spor medyasının dediğine zerre itibar etmemek lazım. Ben ömrü hayatımda bu kadar şuursuzca yalan söyleyebilen başka bir mecra görmedim.

12-15 arası kırmızı dediler,hepsinden minimum +30 sarı çıktı.

Herif kendi yaptığı baskın seçimle kendini gönderdi :D

Burası fb değil böyle haddini bildirirler

son sandıktan çıkacak olumsuz bir sonuc > fenerin denizli + bursa maçları

Başkan'ın transfer politikası nedir bilen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSTV'deki erkek muhabirler hepsi itici. Irmak Kazuk gibi adamlar olmalı orada.

Son düzenleme:
Dursun Özbek, yönetimde iken seçim kaybeden ilk Galatasaray başkanı olarak tarihe geçti.

ZB2Z_Ke7L8kEVkwai0J7inNie0j0b--ejyFX-Nc0kS0MXKg0v0r43QyAaMNBhq7a2p5zMX17eU1wxNr7If5JRbUVkDqXv_MWUU5T1JRvY_dT9MDmAiopC4eSPMAFX7BqdCfJgRt-7GwLFqNeGzYRMNw=w498-h225-nc

Olummmm fena göt oldum lannnn :) turşu bu kulubün kapısından giremesinde ben defalarca göt olmaya razıyım

yalnız ben dahil bircok taraftar kongreye cok sövdük cengiz baskan olursa resmen göt olacaz :)

Bizim taraftarıda anlamak zor..Sorsan Ünal Aysal dönemi efsane ama son yılındaki 70 milyon euroluk efsane kazığını ( HIRSIZLIĞINI ) sorgulayan yok..Dolayısıyla Ünal Aysal döneminin pisliği Dursun'a kaldı bunu kabul etmeyen gerçekleri hasır ardı edendir..

Sorsan Faruk Süren efsane başkandır ama o da Galatasaray'ı soyup lime lime edecek anlaşmalara imza atmıştır ( AIG ) gibi..Onun pisliğinide rahmet Özhan Canaydın çekti.

Tamam Dursun çok hata yapmış olabilir ancak ben yiyici olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Çok teminatın altında imza atıp minimum 10 milyon euro vermişliği vardır ve bu sezon toparlamıştı sanki..Gitmesine üzüldüm.

Uzun lafın kısası şimdi gelen Mehmet yiyici ise işte o zaman bittiğimizin resmidir.

Baskın basanındır yaptı sayın Cengiz :D:D:D

Geri
Üst Alt