Bizim taraftarıda anlamak zor..Sorsan Ünal Aysal dönemi efsane ama son yılındaki 70 milyon euroluk efsane kazığını ( HIRSIZLIĞINI ) sorgulayan yok..Dolayısıyla Ünal Aysal döneminin pisliği Dursun'a kaldı bunu kabul etmeyen gerçekleri hasır ardı edendir..

Sorsan Faruk Süren efsane başkandır ama o da Galatasaray'ı soyup lime lime edecek anlaşmalara imza atmıştır ( AIG ) gibi..Onun pisliğinide rahmet Özhan Canaydın çekti.

Tamam Dursun çok hata yapmış olabilir ancak ben yiyici olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Çok teminatın altında imza atıp minimum 10 milyon euro vermişliği vardır ve bu sezon toparlamıştı sanki..Gitmesine üzüldüm.

Uzun lafın kısası şimdi gelen Mehmet yiyici ise işte o zaman bittiğimizin resmidir.

Kafalar paris galiba adamin kisisel serveti 5 tane galatasaray alir 70 milyon euro yemismis.
Saymayi bilmiyonuz bari kendinizi rezil etmeyin

ulan bide sabri gol atsa muthis bir gun olur

Cengiz’in bütün liste tıp mezunu sanırım Umarım son sandıkta sürpriz olmaz da bitsin bu 3 yıllık çile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim'le beraber erken seçime girmek iyi bir hareketti fakat çapı yetmedi. Özbek, cin olmadan adam çarpmaya çalışırken Mustafa Cengiz'e çarptı. Albayrak ve Elmas ile son hamlesini iyi yaptı. Helal olsun.

Bizim taraftarıda anlamak zor..Sorsan Ünal Aysal dönemi efsane ama son yılındaki 70 milyon euroluk efsane kazığını ( HIRSIZLIĞINI ) sorgulayan yok..Dolayısıyla Ünal Aysal döneminin pisliği Dursun'a kaldı bunu kabul etmeyen gerçekleri hasır ardı edendir..

Sorsan Faruk Süren efsane başkandır ama o da Galatasaray'ı soyup lime lime edecek anlaşmalara imza atmıştır ( AIG ) gibi..Onun pisliğinide rahmet Özhan Canaydın çekti.

Tamam Dursun çok hata yapmış olabilir ancak ben yiyici olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Çok teminatın altında imza atıp minimum 10 milyon euro vermişliği vardır ve bu sezon toparlamıştı sanki..Gitmesine üzüldüm.

Uzun lafın kısası şimdi gelen Mehmet yiyici ise işte o zaman bittiğimizin resmidir.
:asd2:

1 kere de şaşırt.

son sandıkta bayağı kırmızı oy var son saniye golü yemeyelim:asd22:

Ünal aysal mustafa cengiz başkan olursa basketbol'a sponsor olacağını açıklamamış mıydı?

TapaTalK

Ünal Aysal yada bir başkası hiç farketmez Galatasaray basketbol takımını eski günlerine ve avrupa da ses getirecek bir oluşuma birisinin getirmesi gerekiyor. Basket maçları muazzam zevklii oluyor önce güzel basketbol salonu sonra da güzel bir yatırım umarım olur.

iste beklenen isim

irfan_aktar.jpg

son sandık açıklanmadı mı halen

dislayk butonu keşke iptal olmasaydı.

açıklanıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt