Ünal Aysal yada bir başkası hiç farketmez Galatasaray basketbol takımını eski günlerine ve avrupa da ses getirecek bir oluşuma birisinin getirmesi gerekiyor. Basket maçları muazzam zevklii oluyor önce güzel basketbol salonu sonra da güzel bir yatırım umarım olur.
Ünal aysal mutlaka bu duruma el atmalı

TapaTalK

Kendisini hayatimda ilk bu secim zamaninda duydum. Halen google da ismini aratip bakmadim bile kimdir diye. ne is yapar necidir tum samimiyetimle soyluyorum, bilmiyorum. Bu bir gelecege gorus, fal mistik osuruk turu sacmalik falan degildir. Sadece nacizane ongorumdur.

Guclu bir karakter oldugu belli. Ama karakter gucu banka hesabindan veya mal varligindan mi yoksa dogustan yani genetik mi tam emin degilim.
Ses tonunda asiri politik ton var. sanki konusurken surekli vaad eder gibi bir tona sahip. surekli kursu tonuyla konusuyor. not good.
Surekli vaad edip hic icraat etmeyen bir tip olabilir mi zamanla gorecegiz.

Futboldan gidim anlamadigi tipinden belli. Hatta size futbolla pek alakasi bile olmadigini soyleyebilirim.

Sanki Galatasaray'a getirecekleri, Galatasaray'in ona getireceklerinden kat kat daha az gibi bir ongorum var. Umarim yanilan ben olurum.

BAşkan Mustafa Cengiz !!!!!!!!!!!!!!!

kurtulduk beeeeee
kurtuldukkkkkkkk
becer,iksizden alıktan maldan bjklılardan hepsınden kurtulduk çok sukur

125 sarı 191 kırmızı oy kazandık!!!

bittiiiiiiiiiii!?!!;

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitti be bitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

irfan_aktar.jpg

"IT'S OVER"

Kendisini bende pek tanımıyorum ama yönetim kurulunda çok değeri insanlar var.

Oha vallahi kornalarla kutlama başladı bizim mahallede.

Adamın eli güzel havada kaldı, çok pis bir duygu yav :D

Bu iş bu kadar !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt