Dursun'un en güçlü olduğu sandıktan kaç oy çıkacak çok merak ettim. Daha önce de söylemiştim, bu spor medyasının dediğine zerre itibar etmemek lazım. Ben ömrü hayatımda bu kadar şuursuzca yalan söyleyebilen başka bir mecra görmedim.

Ama bunu bildiğimize rağmen gaza geliyoruz. Çok kötü medyamız çok.

İnsanlar alıştı güçlünün daima kazandığına; Aziz Yıldırım seçimlerini baz alıp yorum yaptılar. Ama unuttukları bir şey var ki Galatasaray’ın demokrasi kültürü çok gelişmiştir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yası kücük olmayan arkadaslar kafanızmı güzel tinermi cektiniz ?

dursun kadar bizi her alanda rezil eden ve de herseyimizi peskes ceken bir baskan oldumu hic ?

canaydında cok rezildi ama bu herif hırsız hırsız hırsız

Kodugumun salagı ya kendi eliyle seçim kaybeden ilk baskan olarak tarihe gecti.

Bide dursun kazandi cikiyormu

Ünal aysal mustafa cengiz başkan olursa basketbol'a sponsor olacağını açıklamamış mıydı?

TapaTalK

İçimizden şeytanı çıkardık,hayırlısı olsun,mahvetti bizi ama el birliğiyle kurtaracaz bu klübü renktaşlar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kongrede yalnız ddedelerin yanında bir hayli de holigan varmış sinan da ordamı acaba :asd22:

Fark 143,kalan oylar 2500 civarı ve kalan sandıklarda yüzde 6 lık bir fark yapması hiçte ihtimal dışı değil bence M.Cengiz için.Kafa kafaya bitecek ve 50 civarı bir farkla M.Cengiz alacak bence

7. 8. sandıktan sonra oy durumları terse dönerse Dursun şu farkla kaybeder.Arada dünyalar kadar fark yok
Dursun 150 farkla öndeyken tahminlerimizi yazmıştık.Güle güle Dursun :D bir daha bu klübün kıyısından köşesinden geçme lütfen

Mustafa cengiz başkan, duygun yarsuvat gibi geçiş başkanlığı yapacaktır. Bu dönemde transfer yapmaz, para harcamazlar. Mayısta yeni başkana kulübü devredecek, umarım mayısta iyi bir aday çıkar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Dursun harbiden dangalakmış (artık başkan olmadığı için gönül rahatlığıyla hakaret edebiliyoruz değil mi?)

Başkanken olağanüstü seçime gidip rezil olma dangalaklığı da ancak Dursun'dan beklenirdi.

Geri
Üst Alt