LEVENT TUZEMEN: unal aysal, "kimse ocakta secime girmesin" demis.

haluk ulusoy cok büyük bir isim her anlamda güclü fakat siyasi acıdan uzun rahat vermeyebilir ulusoy demek malum siyasette demek

aslında her yönetime albayarakı yönetici olarak almak lazım malum sebebler yüzünden

HALUK baskanım tff baskanıyken zaten başarılı olacağını göstermişti bize az kupa aldırmamıştır hayırlı olsun

haluk ulusoy cok büyük bir isim her anlamda güclü fakat siyasi acıdan uzun rahat vermeyebilir ulusoy demek malum siyasette demek

aslında her yönetime albayarakı yönetici olarak almak lazım malum sebebler yüzünden

Ulusoy'un oğlunun nikah şahitliğini Erdoğan yapmıştı, siyaset açısından bir problem yok bildiğim kadarıyla. O bahsettiğin durum TFF yıllarında kaldı diye biliyorum.

Ulusoy'un oğlunun nikah şahitliğini Erdoğan yapmıştı, siyaset açısından bir problem yok bildiğim kadarıyla. O bahsettiğin durum TFF yıllarında kaldı diye biliyorum.

umarım öyledir cünkü haluk ulusoy eli kolu cok uzun bir adam bence bu yüzden baskanlıga aday olmuyor bizde kulübe zarar vermemek icin

dursun gibi soyma batırma derdinde degil

terimle faruk sürenle mehmet cansun gibi eski tüfeklerin hepsiyle iyi arkadas

LEVENT TUZEMEN: unal aysal, "kimse ocakta secime girmesin" demis.

02139addd8dd0c239e936f92150f8efc.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

haluk ulusoy ve mehmet agar gelse olur

Hahaaha Aziz Üstel mi Dursun Başkanı seçim galibiyetinden ötürü kutlayalım

EVT unalcılar adamsanız meydana cikin

Dursun Ozbek secimi simdiden kazanmistir.

Yeni yonetim, mesela Burak Elmas, Terimle devam edicez derse nolur?
Dursun'un bu hamlesinden sonra kimse baska adaylara oy bile vermez. Yani kaybetmesi imkansiz gibi. Digerleri Terim'i istesin istemesin fark etmez. Simdi yeni ekibe Albayrak'i da alir Dursun. Isi kokunden halleder.

Geri
Üst Alt