Alpay , bak canim kardesim , dernekler kanunu maddesini buraya getirmistim , tekrar ozetliyorum , kaydi acik uye sayisinin (ki su an yaklasik 10 bin) yarisinin gelmesi ile olusabilecek oturuma kimsenin ilk gun gelmemesi gelenegini eklersen , ayrica ornegin son secimdeki katilimin 3 binler mertebesinde oldugunu dusunursen ve tum kluplerde bu durumun ikinci gun oldugunu da bilirsen , israrla bununla savasmanin manasi yok
secimin tarihi belli , bunu 13 ve 20 seklinde aciklamak zorundalar , dernekler kanunundaki bu madde yuzunden , ikinci toplantida cogunluk aranmadigi icin 2 bin kisi de gelse 7 bin kisi de gelse kesin yapilacak bir kongre icin kac kisinin toplanacagi belli olmayan bir ilk oturum riskine kim girer
kanun var , oraya dernek komiseri geliyor , 4 bin kisi geldi hazir , kusura bakmayin evlere dagiliyorsunuz kanuna gore denmesi riskine karsi kac kisi gelir sence ?
ki ikinci oturuma da kaydi acik uye sayisinin yarisi gelmeyecektir zaten ... inatla ve israrla mucadele ediyorsunuz ama su 100 derecede kaynar , hatim de indirsen 50 de kaynamaz
lutfen biraz mantikli olun baska bir sey istemiyorum