29u liste için son gün diye biliyorum.Dursun yine sihrini yaptı ve milleti uyutmaya devam ediyor.terim geldi seçim falan unutuldu.Muhalefet kanadı atıp tutuyordu ilk başlarda şimdi onlar da sus pus vaziyette.Taraftar desen transfer manyağı olduğu için herkes oyuncu gelsin derdinde forumun bi kısmı da dahil.Hani ne oldu dursundan kurtulmak için birlik zamanıydı,ortak çağrı ve hareket gerekiyordu.Konuda bile en son msj 4 gün önce atılmış.Ben her zaman diyorum ve söylemeye de devam edeceğim anlaşılan.Böyle taraftara böyle başkan ve td müstehak.Dursun seçilince kimse oturup ağlamasın,ettiğimizi buluyoruz.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray başkanı Dursun Özbek ve bir önceki başkan, 20 Ocak seçiminde muhalefetin aday olarak çıkarmak istediği Duygun Yarsuvat şu anda Türk Telekom Stadı’nda görüşme halindeler. Duygun Yarsuvat çok büyük ihtimalle aday olmayacak

gama

ulan dursun

seçimle ilgili istediklerim;
1-kesinlikle 3,5 yıllığına değil mayısa kadar seçilsin yeni başkan ve yönetim aksi halde mahkemeydi tüzüktü bol bol duyarız karmaşa olur..
2-dursun kazanır gibi duruyor malesef.ama asıl olan bence yönetiminde tecrübeli ve becerikli adamlar olmalı..albayrak da olmalı mutlaka futbolcularla kurduğu primli gazlamalı iletişim şampiyonluk anahtarı olmuştur bizde hep..

Galatasaray başkanı Dursun Özbek ve bir önceki başkan, 20 Ocak seçiminde muhalefetin aday olarak çıkarmak istediği Duygun Yarsuvat şu anda Türk Telekom Stadı’nda görüşme halindeler. Duygun Yarsuvat çok büyük ihtimalle aday olmayacak

gama

ulan dursun
Güzel gelişme. Şikecilerin yalayıcısı Duygun geleceğine Dursun kalsın.

Güzel gelişme. Şikecilerin yalayıcısı Duygun geleceğine Dursun kalsın.

Dursun'u getiren Duygun'un ta kendisi.Duygun döneminde mali işlerden sorumlu başkan yardımcısıydı.Dursun'un hiçbir farkı yok yani kendisinden.Hani hakkımızı kıtır kıtır doğruyor hakemler,tek ses edebiliyor mu Dursun? :)

Dursun'u getiren Duygun'un ta kendisi.Duygun döneminde mali işlerden sorumlu başkan yardımcısıydı.Dursun'un hiçbir farkı yok yani kendisinden.Hani hakkımızı kıtır kıtır doğruyor hakemler,tek ses edebiliyor mu Dursun? :)
Aynen, biliyorum öyle olduğunu. Dursun'un adaylığı zamanında kendisine destek verenlerden biri de Duygun'du. Onu da hatırlıyorum fakat bu ikili arasında seçim yapmak gerekirse Dursun derim. En azından açıklamalarıyla şikecilere yaranmaya çalışmıyor.

Aynen, biliyorum öyle olduğunu. Dursun'un adaylığı zamanında kendisine destek verenlerden biri de Duygun'du. Onu da hatırlıyorum fakat bu ikili arasında seçim yapmak gerekirse Dursun derim. En azından açıklamalarıyla şikecilere yaranmaya çalışmıyor.

Açıklamaları değil,ne yaptığı önemli.Eğer Duygun,eski başkan olduğu kadroyla gelecekse şu anki Dursun'dan fersah fersah daha iyidir.

O kadro şu aşamada imkansız. Ali Dürüst TFF'yi bırakmaz. Albayrak'ında şu aşamada böyle bir niyeti olduğunu zannetmiyorum.

Ekim 2014 olağanüstü seçimlerinde de yoktu,son anda da olsa girdiler ama.Hiç belli olmaz derim o iş.Sportif A.Ş. gibi bir yol da var,yönetim kuruluna girmeseler bile Sportif A.Ş.'ye girerek bu işin içinde olabilirler.Bekleyip görelim süreç nasıl işleyecek.Şu an ne desek havada kalır bu konuda.

Adaylara bak ya Allah vermiş belamızı zaten. Duygun'un aday olma durumu var mı bilemiyorum ama mayısa kadar Duygun>3.5 yıllık Dursun

adamın gözünün feri gitmis.öte tarafta yoklamadan yok yazılıyor hala cıkmıs baskan olacam diyor yuh be az utanın fosiller.

Bugün listeler basına düşer. Aslında Dursun Özbek sağlam bir liste yapsa seçilmesi taraftarı üzmez. Ancak "SAĞLAM LİSTE" şart. Tabi gönül ister ki genç,dinamik başkan adayları çıksın ama muhalefetin her zamanki tavırları . Önceden es gürle zamanı gelince köşene çekil.

Galiba sadece Dursun ve M. Cengiz aday, baska aday hatirlamiyorum.

Ünal Aysal bıraktığında doğru düzgün bir aday çıkmadı
Dursun ilk seçileceği zaman karşısına adam akıllı bir aday çıkmadı
İbra edilmesin diye çabaladık ibra edildi
İmza toplansın dedik destek verilmedi
Adamlar seçime gidiyor hala karşısına adam akıllı bir rakip çıkmazsa tüküreyim onların Galatasaraylığına

çok değil 9-10 ay önce burda bile çoğu taraftarın istemediği ''parator''dediği Terim elini taşın altına soktu geldi belki Dursun adamın kariyerini bitirecek ama bunu göze alıp geldi
Bu halde bile Ü.Aysal-F.Süren-A.Albayrak-A.Dürüst-A.Öztürk veya o adı çıkan B.Elmas filan sakın ha sakın ağzını açmasın Galatasaray 'lılıktan ahkam kesmeye kalkmasınlar sakın. Klübü bu günlerde sahipsiz bırakan. Dursun 'a bırakanlar yarın öbür gün Dursun 'un arkasından sallamaya bile hakları yok Dursun bile bunlardan daha adam ...

O liseliler dernekçiler koskoca Galatasaray 'ı sahipsiz bırakıyor bir 3.5 yıl daha Dursun ve arkasını dayadığı bazıları at koştursun Galatasaray 'da diye izin veriyor

Büyük büyük konuşan Adnan Öztürk'ün bırakın aday olmayı çıkıp 2 kelam dahi etmemiş olması ne ilginç değil mi? Yukarıdan baskı geldi masallarıyla da süslenirse bu korkaklığı tam kahraman olur.

Dursun Özbek zaten çoktan seçildi de yönetiminde Can Topsakal gibi sülükler varsa hepten geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt