Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
O bahsedilen acilimi tuzuk vasitasiyla yapacak olan polati da seven var mi burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kez dursun ve cengiz in "hic bir" organizasyonuna gitmedim
6-7 tane vardi , ikisi de kesenin agzini acmis , yuksek kalite yemekler limitsiz ickiler seklinde
doyurucu toplantilar olmus, 1 haftada kilo aldik diyordu mail grubunda arkadaslar
muhtemelen mayista secim oldugunda bir cok doyumluk organizasyon olacaktir , cengiz e oylari arttirabilir bu cunku mayista secim vaadi var
Yalnız maksimum 2000 kişinin oy kullanacak olmaması inanılmaz üzücü bir durum. Fener'in Mayıs kongresinde en az 25-30bin kişi katılacak.
Bu kadar yüksek potansiyelli kulübün artık "Lise Takımı" sıfatından kurtulması gerekiyor. Kültürü yaşatmak önemlidir ama kültür-gelenek artık işlemez oluyorsa bitirmek gerekir.
Genel kurulun iç yüzünü biliyorsunuz ve gerçekten beleş yemek için oy kullanacaklarsa zaten bitmişiz demektir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum yakindan gordunuz mu amaBasimizdaki belanin Galatasaray baskanlik dönemini özetleyen bir resim.
![]()
Bilmiyorum yakindan gordunuz mu ama
Şu ada tiksinc duruyor zaten yikilmasi iyi olmuş
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dursun özbek için siyasi destek falan diyolar da, mustafa cengizinde mevcut hükümetle iyi ilişkileri vardır diye düşünüyorum, öyle umuyorum.
O bahsedilen acilimi tuzuk vasitasiyla yapacak olan polati da seven var mi burada