O bahsedilen acilimi tuzuk vasitasiyla yapacak olan polati da seven var mi burada

Bu kez dursun ve cengiz in "hic bir" organizasyonuna gitmedim

6-7 tane vardi , ikisi de kesenin agzini acmis , yuksek kalite yemekler limitsiz ickiler seklinde

doyurucu toplantilar olmus, 1 haftada kilo aldik diyordu mail grubunda arkadaslar

muhtemelen mayista secim oldugunda bir cok doyumluk organizasyon olacaktir , cengiz e oylari arttirabilir bu cunku mayista secim vaadi var

Genel kurulun iç yüzünü biliyorsunuz ve gerçekten beleş yemek için oy kullanacaklarsa zaten bitmişiz demektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız maksimum 2000 kişinin oy kullanacak olmaması inanılmaz üzücü bir durum. Fener'in Mayıs kongresinde en az 25-30bin kişi katılacak.

Bu kadar yüksek potansiyelli kulübün artık "Lise Takımı" sıfatından kurtulması gerekiyor. Kültürü yaşatmak önemlidir ama kültür-gelenek artık işlemez oluyorsa bitirmek gerekir.

fenerle tinercilerle bizi kıyaslama üyelik bizde en zoru sadece liseliler degil bence daha seffaf olmalı ama yinede digerleri gibi kolay olmamalı

saka mı ? fenerde 25 30 bn dedigin cogunlugu çer çöp tayfası %60 civarlarıda azizin parayla üye yaptıgı insanlar

yüklü miktarda parayı bas senide üye yaparlar kimmis neciymis filan önemi yok

doyurucu toplantı söylemini hep farklı anlamda düşünmüştüm. baya düz bi anlamı varmış halbuki.

Mustafa Cengiz Habertürk canli yayinda

1200 tane imza toplanmıştı geçen yıl galiba onların hepsi oy atsa seçilir

Basimizdaki belanin Galatasaray baskanlik dönemini özetleyen bir resim.

DT5vmJoXcAIUJwA.jpg

Pis işler dönüyor oy kullandırmak için otobüs tutulmuş
Bu adam bizi yok etmeye yemin etmis

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz: "Dursun Özbek, 'Zarar ettiren başkan zararı cebinden ödeyecek' diyordu. Buradan kendisine sesleniyorum, kulübe 550 M ₺ ödeme yapması gerekiyor."

Mustafa Başkan Dursun'a giydiriyor ...

dursun özbek için siyasi destek falan diyolar da, mustafa cengizinde mevcut hükümetle iyi ilişkileri vardır diye düşünüyorum, öyle umuyorum.

Jupp DERWALL@peynirgemisi

GSRAY Sportif A.Ş.'nin ikinci çeyrek zararını gizlemeye mi çalışıyorlar?30 Kasım'da biten dönem ilk kez zamanında açıklanamıyor! Yarın sandıkta sorumlularına sual edin, NEDEN ?? Korku dağları mı bekliyor?

yarın mustafa cengiz bey yeni başkanımız olacak

ne olursa olsun

şüphemiz yok

seçenek de yok

Geri
Üst Alt