oylama bitmiş. Şu an kendimi Fatih Portakal gibi hissediyorum.

bu dursun bizi kayyuma götürüp reisin kucağına atma görevini en geç 2 yıl içinde tamamlar

Hukumetin her istedigi olsaydi Hakan Sukur kulupten aidat sebebiyle degil, ihracla atilirdi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Beyaz oy bu seçimdeki kadar anlamsız bir hal almamıştır muhtemelen. Yahu admaın birisi 3-4 ay sonra tekrar seçime gideceğim diyor. Beyaz oy verip ne yapacaksın. Ver adama şimdi 3-4 ay sonra yine beyaz vereceksen ver.
Aynen öyle. Bu seçimde beyaz oy veren 'ya bi çıkış yaptık ama sonradan götümüz yemedi karşı koyamadık örtülü olarak dursunu destekledik' demiştir başka hikaye anlatmasınlar

dursun basin mensuplarina kendisi agir favoriymis gibi haber yaptirarak katilimi dusurmeyi basardi

ama oylama bitti

yolun sonuna geldi dursun ozbek

cengiz baskanim o projeleri gtuns sokacak ins

Hakan Şükür ü kulüpten atsan n'olacak, tarihe çivi gibi çaktı adam ismini.

Ne zaman belli oluyor inşallah Sn. M. Cengiz Bey'in başkanlığı?

Kulüp Üyesi Tunç Üner: "Seçime katılım sayısı, 3.416"

dursun basin mensuplarina kendisi agir favoriymis gibi haber yaptirarak katilimi dusurmeyi basardi

ama oylama bitti

yolun sonuna geldi dursun ozbek

cengiz baskanim o projeleri gtuns sokacak ins

3416 olmuş katılım. Başa baş geçme ihtimali var eğer imza veren 1200 kişi fire vermediyse. Dursun 2000 üstüne çıkamaz diye tahmin ediyorum.

İmza veren 1200 üyenin %90'ı sarı verdiyse Dursun kazanamaz zaten.Ama sanmıyorum fire çoktur oradan.

Dursun 1500 altına kolay kolay düşmez. 2000 üstüne de bu katılım ile zor çıkar diye düşünüyorum.

1200 üye fire vermez çok bence. Asıl üzerine ne konacak onun ona bakmak lazım.

Bu seçim normalde bir şeyi değiştirmez. Mevcut üyelik ve yönetim şekliyle. Ama gelen yeni başkan reform yaparsa bilemem.

Oy sayımı başladi mi? Saat kacta biter sayım?

Şoray Uzun: ''Oyumuzu kullandık.. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun..''

DT-7xtOX0AUTCm-.jpg

1200 kisiden min. 1000 kisi sove sove cengize oy verse

geriye kalan 2400 kisiden 800 oy alamayacak mi cengiz baskanim ?

+ dursun ozbek nereye tuydunuz gibi hakaretvari konustu oy verenlere

baskan cengiz

Dursun 1500 altına kolay kolay düşmez. 2000 üstüne de bu katılım ile zor çıkar diye düşünüyorum.

1200 üye fire vermez çok bence. Asıl üzerine ne konacak onun ona bakmak lazım.

Dediğin gibi 1200 üyenin %90'ı falan sarı verecek olursa Dursun 1500-1600'lerde kalır maksimum.Beyaz oyların sayısı belirler seçimi bu durumda.

Geri
Üst Alt