Yalnız görüntü olarak başkanlığa gayet yakışıyor adam. Dursunun o vasıfsız tavırlarından sonra baya class duruyor Mustafa başkaaannnn

iste bukadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Belli ki Irfan Aktar cok üzülmüs bu karara.

Alayiniza MUSTAFA CENGIZ ulan.

adı sanı duyulmayan asla kazanamaz şansı yok denien mustafa başkan kazandı çok büyük bir olay bu

Allahım goooooooool.

Başkan Mustafa Cengiz Bey diyeceksininz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.5 senelik zulm, sabotaj ve esaret bitmiştir.

Dursun'un kıçına KOCAMAAAAAAAAAAAAAAAAN bir tekme atmıştır Galatasaray camiası.

Dursun kadar çapsız olmayacağı kesin kendisine başarılar dileriz

Bi konuş bakam başkan sen cümle kurabiliyorsundur umarım en azından

İşte bu! Dursun Özbek kendisinden bizi kendisi kurtardı, çok iyi Galatasaraylı. Helal olsun! :asd22:

Bizim taraftarıda anlamak zor..Sorsan Ünal Aysal dönemi efsane ama son yılındaki 70 milyon euroluk efsane kazığını ( HIRSIZLIĞINI ) sorgulayan yok..Dolayısıyla Ünal Aysal döneminin pisliği Dursun'a kaldı bunu kabul etmeyen gerçekleri hasır ardı edendir..

Sorsan Faruk Süren efsane başkandır ama o da Galatasaray'ı soyup lime lime edecek anlaşmalara imza atmıştır ( AIG ) gibi..Onun pisliğinide rahmet Özhan Canaydın çekti.

Tamam Dursun çok hata yapmış olabilir ancak ben yiyici olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Çok teminatın altında imza atıp minimum 10 milyon euro vermişliği vardır ve bu sezon toparlamıştı sanki..Gitmesine üzüldüm.

Uzun lafın kısası şimdi gelen Mehmet yiyici ise işte o zaman bittiğimizin resmidir.

Dursun başkanım sen misin?

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zafer konuşması desenize şuna yav Allahım yarabbim.

ahahah mal dursun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DUABSj0WAAAYvdM.jpg
yakisti be

Geri
Üst Alt