Üye Görüşü Olası TD Değişikliği

Kimi İstersiniz?

• Xavi

Oy: 11 20,8%
  • Marco Rose

Oy: 6 11,3%
  • Edin Terzić

Oy: 5 9,4%
  • Gareth Southgate

Oy: 1 1,9%
  • Diğer (Belirtiniz)

Oy: 30 56,6%

• Kullanılan toplam oy
    53
Çok basite indirgiyoruz bence.O kadar da değil.
Bana 300.000.000luk kadro ve 300 milyonluk transfer bütçesi ver, deneme yanılma ile bende olurum. Basite indirgeme değil, yetişkin 3 profesyonel futbolcu 100 tane çocukla maç yaptığında rahatlıkla yeniyor. TDye falan gerek olmadan kazanıyorlar. Tr Ligi'nde rizeye falan tdsizde kazanır bu kadro. Oyuncak gibi oynar hemde

Oyle degil iste. Buruk'un yerine getirecegin adam yerel ligde mac kazanamadigi an tefe konacak.
yav gelsin görelim.Ben nasıl frankfurt bizi farklı yenecek diye iddia ettiysem aynısını da iddia ediyorum şuanda.Hikmet Karaman dahi gelse şampiyon olacağız bu kadar basit.Fbde bile yarı kalitemizde kadro yok.Okan Buruk'un herhangi bir olayı yok şurada yani.Kim gelirse gelsin 11 kişi topun arkasına geçip savunun demediği sürece bu takım %90 maçları alacak zaten.Fbde Mourinho bile baya puan topladı , tedesco da toplayacak zor bir şey değil.10 puan farkla şampiyon olmayız 5le oluruz ama oluruz

Bence en iyi aday, 6 yemiş takımın başına geldi, 1 hafta sonra mevcut kadromuzdna çok daha kötüsü ile Juve deplasmanına çıktı, günün sonunda Juve-Real grubundan sıyrılıp üst tura geçti. Üst turda Chelsea'ye elendik ama ezilmedik. O sezon Chelsea yarı final yaptı, Real kupayı aldı. Aynı Juventus bir sene sonra final gördü. Lig aşaması başarılı değildi şampiyon olamadık 2. bitirdik,o sezonu 1 kupa ile bitirmişti, özellikle yerli oyuncular olarak ciddi sancılar çekiyorduk hatta yerli oyuncuların sabotajları bile konuşuluyordu bir ara. Ertesi sene pek çoğu gönderildi ve adamı Ünay Aysal-Fatih Terim savaşının içine çekip Mancini-Fatih Terim savaşına dönüştürmeye çalıştılar, bir noktadan sonra da başardılar, o dönemi hatırlıyorum Fatih Terim'de buna çanak tutanlardan biriydi "kalkıp arkadaş ne alakası var adamın konsantrasyonunu bozmayın" demedi. Mancini hakkında var olan veya olmayan yorumlarını yayınlandı ve bunlara karşı Fatih Terim hiç aksiyon almadı cidden çok kaotik bir dönemdi. Mevcut yönetim istediği 1 kişiyi almıştı diye hatırlıyorum o da zaten Alex Telles. Ligi biliyor, iyi oyun oynatıyor, bazen sıkıcı oynadığımız maçlarda oldu ama bazen, aynı bütçeleri ve sabrı buna verirsek başka seviye ye getirebilir bence bizi.

Ek yapayım; Juventusu yok hava koşulundan yendik zemin şöyleydi böyleydi demeyin lütfen, o zaman Juventus adam olaydı kendi sahasında kazansaydı. Amrabat malı olmasa 2 pozisyonda da Juve maçını en kötü 2-1 kazanıyorduk deplasmanda.

1137153-18373947-2560-1440.webp

Son düzenleme:
Bize Conte tarzı hocalar iş yapar diye düşünmekteyim

gerçekten avrupa'yı hedef olarak görüyorsak okan hoca ile sezon sonu ayrılmak en doğrusu gibi, tek derdimiz lig ise hiç maceraya gerek yok kalsın

Takim kurmada bakis acisinda gerektiğinde taraftarı dinlemeyeceksin sistemin ve listen e bakıp alip gececeksin
Ne saçmalıyosun

Delikanlı gibi eleştiremiyosun bile hocanı

Bu sene de 150 milyon euro harcatıp madara etti bizi ne taraftarı ne dinlememesi

Bu sexon şampiyon olsakta olmasakta sezon sonu okanla yollar ayrılır. Çünkü bu kulüp avrupada başarılı olmak için var, okan hocayla avrupa olmadığı ortada.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en son ne zaman avrupada başarılı olduk
25 asır geçti neredeysr

ne mancinisi yav 30 maç deplasmanda galibiyet görmeyelim istiyorsanız gelsin tabii

Aklıma çok fena jorge jesus geliyor ama sportif gerçeklik bilmemne dedi diye olmaz heralde

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt