Milli karatecimiz Uğur Aktaş, kumite 75 kilogramda yarı finale yükseldi ve Tokyo'dan madalyayla dönmeyi garantiledi! Tokyo 2020 böylece, 13 madalya ile en çok madalya kazandığımız oldu! Önceki rekorumuz - Londra 1948 / 12 madalya
7 altın aldığımız bir Olimpiyat vardı. Onu geçmek gerek. Toplam madalya önemli ama altın da rekor henüz kırılmadı.
15 bronz almak gözümde daha değerli güreşe güreşe bir hal olduk7 altın aldığımız bir Olimpiyat vardı. Onu geçmek gerek. Toplam madalya önemli ama altın da rekor henüz kırılmadı.
22. oluyoruzvay be ben çoktan rekor kırılmıştır diye düşünmüştüm, 1948'de 12 madalya olabileceğini düşünmedim hiç
farklı branşlarda katılım olması güzel bir şey, bir altın daha olsa 20. sıraya fln çıkabiliriz belki
Hale bak 7 erkek hepsi güreşçi. Doğu Alman kadın gülle takımı gibi mimlenmemiz boşa değil
şu yüzme branşına düzenleme yapmak şart bence 3 tane avusturalyalı sporcu totalde 15 madalya almış haksız rekabet oluyor bu seyhan ceyhan su kanalına atlayan evlatlar nerede gün onların günü aslında
birde üstüne boğulma dansı yapar müptezel bayan parçasındaki gibi ruslar arasında ünlü olurhıyar herif avustralya yeni zelandaya meydana okusana altın madalya alacaksın gidiyor tarsus ceyhan diyor