Olimpiyat Rekorumuzu Kırdık: Tokyo'da Tam 13 Madalya

vay be ben çoktan rekor kırılmıştır diye düşünmüştüm, 1948'de 12 madalya olabileceğini düşünmedim hiç

farklı branşlarda katılım olması güzel bir şey, bir altın daha olsa 20. sıraya fln çıkabiliriz belki

aslında önemli olan temiz şekilde yarışan sporculara sahip olmak çok şükür 2012 de yarışan o iki sahtekardan sonra 2 olimpiyattır (bunu da dahil ediyorum) temiz ilerliyoruz

şu yüzme branşına düzenleme yapmak şart bence 3 tane avusturalyalı sporcu totalde 15 madalya almış haksız rekabet oluyor bu seyhan ceyhan su kanalına atlayan evlatlar nerede gün onların günü aslında

Güreş ve Halter bu ikisi madalyalarımızın hemen hemen yüzde 75'ini oluşturuyor. Şu ana kadar Tokyo olimpiyatlarında bu branşlardan Altın alamamak çok üzücüdür.

2.Dünya savaşı sonrası 12 madalya 6 sı altın , aradan geçen 72 yılda anca 12 yi geçtik değer olarak yine geçemedik ama 2 altın çok az.

Çok üzgünüm, cahil falan istediğinizi diyebilirsiniz ama basketbol voleybol olimpiyatlar vs dahil hepsinde bütününde altın alsak dünya rekorları falan kırsak, futbolda Türkiye'nin avrupa kupasında bir maç kazanmasından fazla heyecan yaratmaz bende. Diğer branşlara ilgim olmamasından kaynaklanıyor olabilir ama nedense diğer branşlardaki başarıları ciddiye alamıyorum.

Geri
Üst Alt