- 13 Şubat 2009
- 26.752
- 24.020
- 3.048
Güreş ve Halter bu ikisi madalyalarımızın hemen hemen yüzde 75'ini oluşturuyor. Şu ana kadar Tokyo olimpiyatlarında bu branşlardan Altın alamamak çok üzücüdür.
Halterde inanılmaz skandallar oldu. Söylenenleri yapmayan sporcuların dopingle cezalandırılması(sporcuların haberi olmadan), kadın haltercilere başka baskılar vs var. Bunlar kısmen bir dönem ortaya çıkmıştı ama üzeri kapatıldı hemen. Şu anda bizim bilmediğimiz neler var kim bilir. Federasyonun, antrenörlerin hepsinin komple yenilenmesi lazım.
Halterde sporcu çok olduğundan 2 seans olur abi çoğu zaman sen de bilirsin. İlk kategoride favori olmayanlar daha sonra favoriler yarışır. Madalyayı geçtim haltercilerimiz artık favorilerin olduğu grupta bile yarışmıyorlar.
2 yıldır mahalle arası bir spor salonunda body building yapan herhangi bir gencoyu götürsek daha kötü bir sonuç almazdık.
Naimlerden, Halillerden, Nurcan Taylan, Aylin Daşdelenlerden nerelere geldik. Üzülüyorum.
Bahsettiğim olaylar da bu tip olaylar. (Aylin’in soyadını hatırlıyordum, adını öğrenmek için googleladığım anda ilk çıkan haber, aramadım bile)
Nurcan’la onu Sibel yakaladı - Magazin Haberleri