Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar kötü mü beResimi gördüm. Resim korkutucu gozuksede gozlerinin durumunu anlamak güç. Gozlerin siyah olduğu soyleniyor. Buyuk olaylık isten kaynakli bir durum. Bu sebepten gözler yikanacak ve boylece is temizlenecek. Asıl hasar tespiti bundan sonra baslayacak. Korneanin durumu, lezyon varmi yokmu, goz kaslarının durumu. Retina durumu vs. En kotu durumda goz enukleasyona kadar gidebilir bu durum ki, bu prosedurde göz yerinden alinmalidir. Umarım buraya varmaz
o kadar kötü mü be
görmedim fotoyuda görmekte istemem cok yazık
Yok yeni gördüm fotolari ama tam emin olamadim nedense. Falcaonun en kücük kizi da öyle gözüküyirdu bazi fotolardaben söleyincemi fark ettin gurbican![]()
çok kötü gözüküyordu lan. umarım gözüne giren bir şey olmamıştır.Umarım en az hasarla atlatır. Mumkunse hasarsız atlatsın.
Fotoyu sızdıran kişiye de yazıklar olsun bu adamın uzaktaki ailesi, akrabaları, arkadaşları bu durumda bir an bile görseler nasıl panikleyecekler hele ki bu tarz hassas bir fotonun sızdırılmasını geçtim çekilmesi bile ciddi hatalı bir durum