Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resimi gördüm. Resim korkutucu gozuksede gozlerinin durumunu anlamak güç. Gozlerin siyah olduğu soyleniyor. Buyuk olaylık isten kaynakli bir durum. Bu sebepten gözler yikanacak ve boylece is temizlenecek. Asıl hasar tespiti bundan sonra baslayacak. Korneanin durumu, lezyon varmi yokmu, goz kaslarının durumu. Retina durumu vs. En kotu durumda goz enukleasyona kadar gidebilir bu durum ki, bu prosedurde göz yerinden alinmalidir. Umarım buraya varmaz

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Resimi gördüm. Resim korkutucu gozuksede gozlerinin durumunu anlamak güç. Gozlerin siyah olduğu soyleniyor. Buyuk olaylık isten kaynakli bir durum. Bu sebepten gözler yikanacak ve boylece is temizlenecek. Asıl hasar tespiti bundan sonra baslayacak. Korneanin durumu, lezyon varmi yokmu, goz kaslarının durumu. Retina durumu vs. En kotu durumda goz enukleasyona kadar gidebilir bu durum ki, bu prosedurde göz yerinden alinmalidir. Umarım buraya varmaz
o kadar kötü mü be
görmedim fotoyuda görmekte istemem cok yazık

simdi de instada gördüm elinde roket tutan tanidik birini
birkac kez beraber calismistik
zerre sasirmadim suna
sirf havali olsun diye storysinde paylasmis
evlere atiyor mal
ayni zihniyet malesef

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ya yilbasinda neden roket satilir, neden roket atilir anlam veremiyorum, neyi kutluyoruz?
evet 2020 bitti, 2021e girdik, eh bit artik diyoruz 20e bitti, ama 21de corona devam ediyor, dünün aynisi bende, kafamda deli sorular, beyin error veriyor :ayyas:

Empati yapıyorum şuanki acısı ağrısı düşünceleri vs çok kötüdür allah yardımcısı olsun

Bizde riskli işler yapıyoruzdur bazen sonunu düşünmeden , böyle olaylardan sonra düşünüyorumda riskin verdiği keyif haz ne kadar olursa olsun kötü duruma evrildiğindeki acıdan ölümden daha hafif kalıyo değmiyo

Omar gibi yada daha ağır daha hafif hasta olan,zor durumda olan,aç açıkta olan,yardıma muhtaç olan bir sürü insan var Allah herkesin yardımcısı olsun

Tüm canlılar sağlıklı,mutlu,huzurlu,tok,kimsenin kimseye muhtaç olmadığı bir hayat yaşarlar umarım

Bu patlayıcı maddelerin,düğünlerde eğlencelerde silah sıkmanın derhal yasaklanması lazım,zaten yasak demeyin yasaksada o yasakların uygulanması lazım birinin başkasının hayatını riske atmasını geçtim kendi hayatını bile riske atması engellenmeli kişinin kararına bırakılmamalı

lan o resimi cekeninde.. Gece gece sinirlendim. Gecmis olsun aslanimiza. Insallah en az hasarla atlatir.

Omar'ın yaşadığı talihsizlikten başka bir şey değil böyle bir olay olmayabilirdi ama olduktan sonra neden oldu diye sorgulamamak lazım çünkü şu an bizler ne düşünüyorsak o kim bilir neler hissediyor hissettiklerini tahmin bile edemeyiz korku endişe tüm duyguları en üst düzeyde yaşıyordur o yüzden umarım bir an önce sağlığına kavuşur sağlık her şeyden önemli olduğunu futbolcularında bir insan olduğunu unutmamak lazım

Fotoyu sızdıran kişiye de yazıklar olsun bu adamın uzaktaki ailesi, akrabaları, arkadaşları bu durumda bir an bile görseler nasıl panikleyecekler hele ki bu tarz hassas bir fotonun sızdırılmasını geçtim çekilmesi bile ciddi hatalı bir durum

Fotoyu hangi salak servis ettiyse bende gördüm.Sol göz çok kötü.Yüzü tanınmayacak halde zaten.Neyseki hayatta ,futbola devam etmesi çokta önemli değil şu şartlarda.

Fotoyu sızdıran kişiye de yazıklar olsun bu adamın uzaktaki ailesi, akrabaları, arkadaşları bu durumda bir an bile görseler nasıl panikleyecekler hele ki bu tarz hassas bir fotonun sızdırılmasını geçtim çekilmesi bile ciddi hatalı bir durum

Böyle anlarda sürekli bir durumdan yararlanıp foto servis ediyor ibreti alem olsun diye atacaksın içeriye bunları bak bakalım paylaşabiliyor mu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt