Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulakta airpod goremedim. Belliki Omar'ın durumundan etkilenip hayati sorgulamaya başlamış.
@Melih Peker doktorun aciklamalarini sen nasil anladin? Olumlu mu olumsuz mu
Doktorun sabah aciklamalari isteBugün ikinci bir açıklama geldi mi bugün yada yarın belli olur gidişat bir de Bt sonucunu görmek lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne aslanı panda bu
Sokağa çıkma yasağı sadece bize mi? Omar'ın hayati bir tehlikesi olmadığını herkes açıkladı.
Doktorun sabah aciklamalari iste
Sokağa çıkma yasağı sadece bize mi? Omar'ın hayati bir tehlikesi olmadığını herkes açıkladı.
Sence bu insanlar markete mi gidiyor? Niye sen ben gibiler evlere tıkılırken toplumun belli bir kesimine imtiyaz veriliyor. Ayrıca ceza yazıyorlar çatır çatır.Sokağa çıkma yasağı sadece lafta. Polis durdurursa ki çoğu uğraşmıyor bile markete gidiyorum diyorsun bitiyor.
Doktor olan sensin, bu yasaklar sizlerin iş yükünü azaltmak için de getirildi.Yahu ziyarete gitmişler ne güzel yalnız bırakmamışlar arkadaşlarını
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sence bu insanlar markete mi gidiyor? Niye sen ben gibiler evlere tıkılırken toplumun belli bir kesimine imtiyaz veriliyor. Ayrıca ceza yazıyorlar çatır çatır.