Ömer Bayram ve Terim Basın Toplantısı Düzenledi!

Fatih Terim: "Ocak ayından itibaren UEFA kulvarında devam etmeye çalışacağız. Ağlamanın sızlamanın alemi yok. Gerçeklerden hareket etmek lazım. İsimlerin çok iyi olduğundan şüphe yok ama birkaç ay önce ben de 'Umarım cisimler de iyidir' demiştim."

Aslan hocam yanındayız

Terim: "Başakşehir maçı berabere bitseydi üzülürdük, mağlup olduk. Oluyor böyle şeyler. Soğukkanlılığımızı koruyarak buradan çıkacağız. Benim camiam hiç merak etmesin, ben buradayım. Allah'ın izniyle de ne yapılması gerekirse yaparım."

istifadir Umarim

yanılgı değil senin deyiminle tek suçlu ;D

Demek istediğim belli taraftar tepkisinden bahsediyorum

Yoksa hoca yanlış bile yapsa benim hocaya güvenim sonsuz

Hocam vallahi Allah yüzüne güldü. Tam kadro olsak yine yenemezdik artık bahanemiz var hiç değilse :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim: "Başakşehir maçı berabere bitseydi üzülürdük, mağlup olduk. Oluyor böyle şeyler. Soğukkanlılığımızı koruyarak buradan çıkacağız. Benim camiam hiç merak etmesin, ben buradayım. Allah'ın izniyle de ne yapılması gerekirse yaparım."

istifadir Umarim

Fatih Terim: "Taraftarımız hiç merak etmesin, ben Allah'ın izniyle buradayım. Çıkmak için ne gerekiyorsa yaparız, başkanımız ve yönetimimizle, taraftarımızla hep beraber çıkarız."

EKOTbxbXsAEuvk6.jpg:large

Fatih Terim: "Futbol hayatınızda çok az karşılaşabileceğiniz bir durumla karşı karşıyayız. 16+2 ile oynayabiliyoruz, listeye yazmadığımız oyuncularımız var. Cezalı oyuncularımız var, sakat oyuncularımız bir hayli fazla. B listesine ağırlık vereceğiz."

Terim: "Taraftarımız bilmeli ki, onlar olmazsa bizim olma ihtimalimiz yok. Biz bu başarılara onlarla beraber ulaştık. Buraya gelen takımların 'Cehennem' deme sebebi, taraftarın Ali Sami Yen'de yarattığı icraatlardır."

Terim: "Bazı seyircilerin yaptığını, taraftarımız onarabilir. Belhanda'nın verdiği reaksiyon yanlış ancak çok kısa süre önce çenesi kırıldığı için 2 ay uzak kalması gerekirken, 15 gün sonra maç oynayan bir adamdan bahsediyoruz."

Terim: "Empati yapmak lazım, onu da bazı şeyler acıtmış olabilir. Kötü oynuyor, yanlış yapıyor ama yaptığı fedakarlıkları da unutmamak lazım."

Terim: "Babel'e gelecek olursak, işin mutfağını, mutfakta olanları fazla açıklamıyoruz. Babel, milli takımdan dizi çok şiş bir şekilde döndü. Bir yandan dizini halletmeye çalışırken, biz de işin ruhunu tedavi etmeye çalıştık."

Terim: "Babel'in bu kadar uzun süre oynayacağını da tahmin etmiyordum açıkçası, bir fedakarlık yaptı. Dolayısıyla bizim de fedakarlık yapmamız gerekiyor. Her zaman bu fedakarlığı da taraftarımız yapmıştır."

Terim: "Bize her zaman sahip çıkanlar taraftarımız. Oyuncuların da onlar tarafından gösterilecek fedakarlıklara ihtiyacı var. Zaten herkesin karnesi bizim tarafımızdan tutulur, kimse merak etmesin."

Terim: "Babel'in sakatlığını söylediğimde hepiniz şaşırdınız, 'Bir de Babel mi?' dediniz. Evet, bir de Babel. Antrenmana da çıkmayacak. Tedavisi var ama oynayamam demiş."

Terim: "Biz ligin ilk maçından önce ancak toplanabildik. Buradaki 7-8 oyuncu bizimle sezon başı kampı geçirmedi. Sıkıntılarımız oradan başladı zaten ama biz bunu yansıtmamaya çalıştık, yolda hallederiz dedik. Sıkıntılar olabilir ama bu bizim pes edeceğimiz anlamına gelmez."

Terim: "Bugüne kadar gol atamadık, evet. Yarınki gol çok değerli olur o zaman. Buyursunlar o zaman yarın oyuncularım inşallah bu değerli golün sahibi olacaklar."

Terim: "Siz de merak etmeyin, buradayım."

Demek istediğim belli taraftar tepkisinden bahsediyorum

Yoksa hoca yanlış bile yapsa benim hocaya güvenim sonsuz
sen adamlara hain diyorsun bunda sorun yok ama oynatana güvenin sonsuz ki oynatan da basın toplantısında fedakarlığından falan bahsediyor :D

orda sana dediğim de hainliğe göz yumulursa tepkin ne olur
cevap tek suçlu hoca olur

şimdi burda taraftar tepkisini falan geçelim ;D

Çıkın adam gibi futbol oynayın vurun kırın parçalayın bir taraflarınızı falan yırtın ayak kırın kemik sesleri gelmeli sezonun en önemli maçı goller atın 3 tane yeseniz de 4 tane atın gerekirse maçı ya kazanın ya da kazanın başka yolu yok o gün geldi tam motive konsantre olun hayatınızın futbolculuk kariyerinizin futbolunu oynayın tribünde 50 bin kişi olmalı ve hep bir ağızdan bağırmalı takımı desteklemeli rakip takımı baskı altına almalı

sen adamlara hain diyorsun bunda sorun yok ama oynatana güvenin sonsuz ki oynatan da basın toplantısında fedakarlığından falan bahsediyor :D

orda sana dediğim de hainliğe göz yumulursa tepkin ne olur
cevap tek suçlu hoca olur

şimdi burda taraftar tepkisini falan geçelim ;D

Kendi düşüncem o yönde olsaydı mesajımda onu hissedebilirdin

Benim olayım sadece Terim vs değil ben Tudor varken onu da savunuyordum böyle.Çünkü her gelen hocayı kovarak bir çözüm üretemez bir yapı oluşturamazsın

Yabancı kulüplerde şöyle istatistiklere sahip bir hoca şampiyon yapamadığı ilk yıl kovulur muydu sence ?

Şimdi Poşet hoca örneği verilir o istisna

Kendi düşüncem o yönde olsaydı mesajımda onu hissedebilirdin

Benim olayım sadece Terim vs değil ben Tudor varken onu da savunuyordum böyle.Çünkü her gelen hocayı kovarak bir çözüm üretemez bir yapı oluşturamazsın

Yabancı kulüplerde şöyle istatistiklere sahip bir hoca şampiyon yapamadığı ilk yıl kovulur muydu sence ?

Şimdi Poşet hoca örneği verilir o istisna
iyi de ben hocayı kovalım falan demedim ki
sen çok rahat bir şekilde önüne gelene hocaya kalkışma yapıyor falan diyorsun sırf hocayı korumak için
adamlara hain dedikten sonra onlara kucak açana nasıl sonsuz güvenebilirsin çelişkili değil mi

yani hocayı kovmaya nasıl geldi laf ufak bişey diyince hemen gidince daha iyisi mi geleceğe geliyor laf ;D
zidane diye biri var hocamın en büyük hayalini 3 kez artarda kazanmış şimdi işler kötü gitsin tekmeyi yer mesela :D
ben orda hocaya değil daha çok oyunculara hain diyip hocayı korumaya çalışanlara laf attım bu da çok açık yani

iyi de ben hocayı kovalım falan demedim ki
sen çok rahat bir şekilde önüne gelene hocaya kalkışma yapıyor falan diyorsun sırf hocayı korumak için
adamlara hain dedikten sonra onlara kucak açana nasıl sonsuz güvenebilirsin çelişkili değil mi

yani hocayı kovmaya nasıl geldi laf ufak bişey diyince hemen gidince daha iyisi mi geleceğe geliyor laf ;D
zidane diye biri var hocamın en büyük hayalini 3 kez artarda kazanmış şimdi işler kötü gitsin tekmeyi yer mesela :D
ben orda hocaya değil daha çok oyunculara hain diyip hocayı korumaya çalışanlara laf attım bu da çok açık yani

Yav Fener maçı sonrası tren yapanlara bir şey demedik ama dansöz oynatmak ve bunu internette paylaşmak nedir ?

Ardından hatalı olduklarını kabul edecekleri yerde dansözleri bekliyoruz diye atar yapacaklar ?

Önder Özen'li yerde mesajımı okursan biraz daha ne demek istediğimi anlarsın.Yoksa bu video vs işler hocamızın en sevmediği şeylerdendir.O video hakkında basından ne soru geldi ne de hoca tek kelime etti

Başka zaman olsa affetmezdi

istifadir Umarim
Beraberliğe üzülürmüş, yenilgiye üzülmemiş mi.

sent via GSC

Hoca güya sürekli aynı şeyleri söylüyor ama hocanin soylediğini zerre takip eden yok.sonra da aptal aptal yorumlar oluyor forumda,sosyal medyada.babel uzun süredir sakat sakat oynuyomus mesela.dizinden sakatmis hem de.bu performansını büyük oranda etkilemiş olabilir.belki ondan geriye kosamiyodu. Ayrıca 7-8 oyuncuyla avrupada maca çıkacak bi hoca biliyosnaiz getirin fatih terim istifa diyen değişik arkadaslar

Yav Fener maçı sonrası tren yapanlara bir şey demedik ama dansöz oynatmak ve bunu internette paylaşmak nedir ?

Ardından hatalı olduklarını kabul edecekleri yerde dansözleri bekliyoruz diye atar yapacaklar ?

Önder Özen'li yerde mesajımı okursan biraz daha ne demek istediğimi anlarsın.Yoksa bu video vs işler hocamızın en sevmediği şeylerdendir.O video hakkında basından ne soru geldi ne de hoca tek kelime etti

Başka zaman olsa affetmezdi

Hoca bence takım içinde inandırıcılığını kaybetmiş.Hocayı oyuncular yiyiyor diyemem ama eskisi gibi de heyacanlı değiller o kesin.Mesela feghouli milli takımda her tarafa saldırırken bizde yuruyor.Ama suç bu heriflerle aptalca sözleşme yapan eski yönetimde.

oyuncular sakatsa oynatmasın yav hem taraftarın önüne atıyor hem fedakarlar, empati yapın diyor

sağlıklı halde ne oynadı ki bunlar sakat hallerine muhtaç kalıyoruz

Geri
Üst Alt