- 25 Temmuz 2011
- 6.830
- 3.920
- 1.938
Fatih Terimin gerçekleri tüm önemli maçlarda ve Şampiyonlar Liginde 0 galibiyet 0 gol olmamalı .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo fener maçındakilere de yeniçeri demedin mi aynı konudaYav Fener maçı sonrası tren yapanlara bir şey demedik ama dansöz oynatmak ve bunu internette paylaşmak nedir ?
Ardından hatalı olduklarını kabul edecekleri yerde dansözleri bekliyoruz diye atar yapacaklar ?
Önder Özen'li yerde mesajımı okursan biraz daha ne demek istediğimi anlarsın.Yoksa bu video vs işler hocamızın en sevmediği şeylerdendir.O video hakkında basından ne soru geldi ne de hoca tek kelime etti
Başka zaman olsa affetmezdi
yoo fener maçındakilere de yeniçeri demedin mi aynı konuda![]()
bişeyi kanıtlamaya çalışmıyorum biz hocaya suçlu olur desek mayısta görüşürüz falan dersin sadece o yüzden şey ettimNeyi kanıtlamaya çalışıyorsun bilmiyorum da Müsap'ın açtığı ilk konuyu bulabilirsen tepkime bakabilirsin
Üst üste geldiği için art niyet aradım ondan sonra
bişeyi kanıtlamaya çalışmıyorum biz hocaya suçlu olur desek mayısta görüşürüz falan dersin sadece o yüzden şey ettim![]()
Çakallar dağılana kadar hocanın yanındayız. İte köpeğe yem etmeyeceğiz, daha sonra gereken neyse yine biz yaparız!
benimkini uplamadın ki hocama sevgimi gösterdiğim 1 mesaja gülücük atmışsınSanırım eski mesajları uplamam bazı kişileri kızdırmış diyebilir miyiz :d
Maç Sonucu Club Brugge 3 - 0 Galatasaray
Maçın ardından mikrofonlarımıza konuşan Fatih Terim " Buraya ne şartlar altında geldiğimiz ortada. Bir çok oyuncumuzdan mahrumuz. Ancak bu mazeret değil. Galatasarayda mazeret olmaz. Sahadaki 11 oyuncunun da %100'ünü vermesini beklerdim. Demek ki bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Bunun için de zaman lazım. Ocak ayına kadar bu şekilde ilerleyeceğiz. Taraftarlarımızdan biraz daha sabır istiyorum."
Taraftarların oyunculara olan tepkisini de değerlendiren Terim "Tepki bu oyunun doğasında var elbette ama bu oyuncular Galatasaray'ın oyuncusu. En az taraftarlarımız kadar kazanmak istiyorlar. O yüzden tepkinin dozu çok önemli. " ifadelerini kullandı.
terimi savunnmuyosan aklın yoktur xdMaç Sonucu Club Brugge 3 - 0 Galatasaray
Maçın ardından mikrofonlarımıza konuşan Fatih Terim " Buraya ne şartlar altında geldiğimiz ortada. Bir çok oyuncumuzdan mahrumuz. Ancak bu mazeret değil. Galatasarayda mazeret olmaz. Sahadaki 11 oyuncunun da %100'ünü vermesini beklerdim. Demek ki bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Bunun için de zaman lazım. Ocak ayına kadar bu şekilde ilerleyeceğiz. Taraftarlarımızdan biraz daha sabır istiyorum."
Taraftarların oyunculara olan tepkisini de değerlendiren Terim "Tepki bu oyunun doğasında var elbette ama bu oyuncular Galatasaray'ın oyuncusu. En az taraftarlarımız kadar kazanmak istiyorlar. O yüzden tepkinin dozu çok önemli. " ifadelerini kullandı.
İlk cümle değişir o zaman abiMaç içeride oynanacak
Hocam yanlışın var ateşe doğru koşuyo olması lazım