Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.535
- 106.155
- 4.738
Ömere 7 verilen yerde salihe 10 versen kimse ses cikarmaz. Komik oluyosunçok para isitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömere 7 verilen yerde salihe 10 versen kimse ses cikarmaz. Komik oluyosunçok para isitiyor
ligde yedek olarak oynar o kadar yerli oynatman lazım dayı kimi getirip koyacaksın kadroya ben de haz almıyorum ömerden ama durum belliBuna verilen parayla getirirsin yav... Çıkıp da 20 milyon isteyecek hali yok ya
Taşdemir ömer uzerinden konuşuyoruz emretamam diğer yerlileri say kanka o kadar yer doldurcan sonuçta kimi alacağız
adam şampiyonlar ligi için beşiktaşa gitti kanka geç onu bana isim say şunları getirelim yerli diye sonuçta kadroya yerli doldurmak zorundayızÖmere 7 verilen yerde salihe 10 versen kimse ses cikarmaz. Komik oluyosun
Hepsi kuş tüyü yatakta yatacaklar. Hemde hatunlarla3 yıllık sözleşme ve 7 milyon tl yatacak yeriniz yok.
sahaya 10 kisi ciksan daha iyi bunu oynatacaginaTürkiyede altyapıdan topçu çıkmadığını herkes biliyor. Bu uzatmalar keyfi değil zorunlu oluyor bunu biraz anlamak lazım
sevgili smordum şimdi kadroya belli sayıda yerli yazman lazım biliyorsun altyapıdan da topçu çıkmıyor ne yapmak lazım sen söyle salih çok belli bir şekilde sergen ve şl faktörü ile gittisen böyle ömer ve tasdemir gibi leslere bu ücretleri verirsen adamlar imza atmaya yanasmaz tabi
Ne sayayim .kadam şampiyonlar ligi için beşiktaşa gitti kanka geç onu bana isim say şunları getirelim yerli diye sonuçta kadroya yerli doldurmak zorundayız
hepi topu 3 tane yerli oynayacak 11desevgili smordum şimdi kadroya belli sayıda yerli yazman lazım biliyorsun altyapıdan da topçu çıkmıyor ne yapmak lazım sen söyle salih çok belli bir şekilde sergen ve şl faktörü ile gitti