Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Admirimden son dakika alıp maça yetiştirdiğim Jesus 2 asist yapmış altın da çok ben bi düşüneyim yeni transferler tam oturmadı. İhtiyarları kestim attım vizyon değişti. Resmen gencecik adamı köreltmiş, hayattan bezdirmiş @Emrah Yıldırım

Şu Mandzukic ile Soldado'yu almak isteyen varsa tekliflere açık olduğumu bildirmek isterim. Antrenmanlarda çok çalışmıyorlar ama maçlarda iyiler.

HTC 10

Son düzenleme:
hee sanmayın siz ulan tdsiz midisboroya bile gol atamamıs bi kulubuz.
tesadüfen transfer ettiğimiz nani oynarsa kazanıyoruz oynamazsa ya da canı oynamak istemezse yeniliyoruz :asd:

Mbappe Burnley formasi giyecek deseler herkes "ne diyorsun sen yeaa" diyecekti. :hat:

eyvallah reis, senden Icardi'yi alacaktim aslinda ama daha genc olan Mbappeyi almaya karar verdim son anda. Mandzukic'i sattigimda hala piyasada varsa onu da alabilirim. Benim scouta 90 ve üstü adam öner diyorum 85li herifleri önerip duruyor, tam bir cins. Olanlari aliyoruz mecburen :red:

eyvallah reis, senden Icardi'yi alacaktim aslinda ama daha genc olan Mbappeyi almaya karar verdim son anda. Mandzukic'i sattigimda hala piyasada varsa onu da alabilirim. Benim scouta 90 ve üstü adam öner diyorum 85li herifleri önerip duruyor, tam bir cins. Olanlari aliyoruz mecburen :red:

ortasaha lazımsa benim alex teçerayı 25 e bırakırım sana ortasaha 94 hücumu

ortasaha lazımsa benim alex teçerayı 25 e bırakırım sana ortasaha 94 hücumu
Orta saha lazim da simdi öyle bir bütce yok bende maalesef.

Pizzi veya Garcia'yi satip birini almayi düsünüyorum da scout köftehoru bir türlü uygun adam getiremedi

Tercihen en az 94lü genc orta saha ve forvet acigi var. Ucuk kacik fiyatlar cekmezseniz alisveris yapabiliriz.

Ninja vuruşu nedir yaw
0a24f46f248e354b418aca08c26756e4.jpg

Ne zamanki şampiyonluk için havaya girdik sert bir düşüş başladı üçüncülük bi ihtimal dördüncülük mücadelesi veriyoruz :asd22:

Lider kim ikinci kim üçüncü kim

En önemlisi Vasfi hıyarı kaçıncı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt