- 9 Temmuz 2011
- 34.260
- 29.175
- 2.533
Bu konuyu bizim maçtan sonra münazara edelim ?Kampa gitmek yasak değil mi?
HTC 10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuyu bizim maçtan sonra münazara edelim ?Kampa gitmek yasak değil mi?
HTC 10
Degil reis ama acele etme bizim maca az kaldi altinlarini ozamana saklaKampa gitmek yasak değil mi?
HTC 10
Nedir bu Wba'dan çektiğim ������������
Oyunda aşırı kötü la haberin olsunMbappe Burnley formasi giyecek deseler herkes "ne diyorsun sen yeaa" diyecekti.![]()
Biz onu öyle kabul ettik, o da bizi ihya edecektir.
H.o İlk siftahını bana yapar o da ?Mbappe Burnley formasi giyecek deseler herkes "ne diyorsun sen yeaa" diyecekti.![]()
yine üzerine global çerçeve de oyunlar oynanıyor sanırım Osman Başkanhee sanmayın siz ulan tdsiz midisboroya bile gol atamamıs bi kulubuz.
tesadüfen transfer ettiğimiz nani oynarsa kazanıyoruz oynamazsa ya da canı oynamak istemezse yeniliyoruz![]()
Mbappe Burnley formasi giyecek deseler herkes "ne diyorsun sen yeaa" diyecekti.![]()
h.o murhanım
eyvallah reis, senden Icardi'yi alacaktim aslinda ama daha genc olan Mbappeyi almaya karar verdim son anda. Mandzukic'i sattigimda hala piyasada varsa onu da alabilirim. Benim scouta 90 ve üstü adam öner diyorum 85li herifleri önerip duruyor, tam bir cins. Olanlari aliyoruz mecburen![]()
Orta saha lazim da simdi öyle bir bütce yok bende maalesef.ortasaha lazımsa benim alex teçerayı 25 e bırakırım sana ortasaha 94 hücumu
Ninja vuruşu nedir yaw![]()