Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hirsiza hirsiz demek ancak hirsizlar cenneti türkiye´de suc olur..neyse ne forumu nede görevli mod kardesimi zor durumda birakmak istemedigimden konudan cikiyorum..sike basliklarini da kapaticaksiniz o zaman..böle isinize geldigi gibi editlemek yakismiyor.hele galatasaray´a karsi yapilan bunca rezillikten sonra bu cürümüs yapiyi desteklememizi beklemiyorsunuzdur herhalde..akp türk futbolunu bitirmistir..
Evet hatta Müslüm babayi da akp öldürdü
Abarmayın işi iki yuzluluğe vurmayın. Azıcık gerçekçi ve delikanlı olun. Ayıp!
bu gse rütbesi bu kadar kolay mi veriliyor?adamin konuyu cektigi yere bak arkadas..
Simdi ben bunlari Gökhan´i hedef olarak gösterdigimden yazmiyorum.Su gercegi bir göz önümüzde bulundurmamiz lazim. Türkiye cok ciddi ve teklikeli bir kutuplasma icinde son 3-4 yildir, ve bu gerilim gittikci tirmaniyor. Ben bu konuda bu öyledir, yada su böyledir diye demiyorum ama seytanin avukatligini yapmayi severim. AKP´li üyeler burada bir azinlik gibi geliyor bana, ve AKP´li üyelerin gözlerindeki algiyi size bir cümle ile ifade etmeye calisacak. Siz onlar ile ilgili "AKP´yi GS´dan üstün görüyorlar, onu savunmak icin Galatasaray´i bile rencide ediyorlar" diyorsunuz, onlarda sizin ile ilgili "Bunlar Galatasaray´in arkasina siginarak, siyasi ideolojilerinden dolayi AKP´ye yada AKP´lilere salliyorlar" diye düsünüyorlar...
Yani benim son 5-6 aydir gözlemlerimi bunlar...
Simdi ben bunlari Gökhan´i hedef olarak gösterdigimden yazmiyorum. Bence onun AKP´ye sallamasinin ideolojik bir nedeni yok, hatta onun eskilerde koyu AKP´li oldugunu, sonradan döndügünü bilirim. Yaniliyor yada baskasi ile karistiriyor da olabilirim.
Cözüm olarak ya GSC Forum yönetimi siyasi bir bölüm acacak, ve miz miz olmadan herkez gönlünden geceni dökebilecek. Yada AKP´yi sadece Galatasaray ile ilgili konularda elestirme hakki verilecek, cünkü sen "hirsiz" dedigin an ister istemez siyasi olarak daha öteye giden yorumlarda bulunmus oluyorsun. Simdi bu AKP devleti yada halki soymus olabilir (Bencede ciddi derecede yolsuzluk yapiyorlar), ama bunun Galatasaray ile ilgili bir alakasi yok.
Size AKP´ye karsi Galatasaray ile ilgili konularda kaldiginiz sürece, bence AKP üyelerin bir sey deme hakki olmaz. Baskalari yine cikip tepki verirler, ama haksiz duruma düserler iste. Siz Türk futbolu ile elestirilerde hakli oldugunuz halde, birden haksiz duruma düsmüs oluyorsunuz konuyu daha iler tasiyipta. Cünkü adam sonra sizin onlari "ideolojik" nedenlerden dolayi yazdiginizi algiliyor...
Bence "Paralell" bir siyasi bölüm acilmalidir...
Simdi ben bunlari Gökhan´i hedef olarak gösterdigimden yazmiyorum.
tesekkür ederim!!
Bence onun AKP´ye sallamasinin ideolojik bir nedeni yok
dogru tespit
hatta onun eskilerde koyu AKP´li oldugunu, sonradan döndügünü bilirim.
yine özüne dönüp iftira atmaya baslamissin..
Yaniliyor yada baskasi ile karistiriyor da olabilirim.
son olarak kendine acik kapi birakmisin..ulan hem bilirim diyorsun sonrada belkide karistiriyor da olabilirim diyorsun..sen nasil bir adamsin arkadas?icip icip foruma yaziyorsun!!
bak adem cakar kardesim senin ya türkcen bozuk ya da bildigimiz provokatörsün..ilk mesajinda "bilirim" diyordun simdiyse "galiba" diyorsun..galiba ile bilirim arasinda dünyalar kadar fark var..tekrardan okumani tavsiye ederim sana arkadasim..Biraz rahat ol Gökhan... Neden bu kadar agresifsin de herseyi üzerine bir saldiri olarak algiliyorsun ? Ortami sakinlestirecek ilimli bir yazi yaziyorum, hatta eskiden AKP´liydi galiba diyorum... Sen dönüp iftira atiyor diyorsun...
Seni bu siyasi konularda önceden AKP tarafinda oldugunu biliyordum, aklimda öyleydi... Niye bukadar alingansin anlamadim.
bak adem cakar kardesim senin ya türkcen bozuk ya da bildigimiz provokatörsün..ilk mesajinda "bilirim" diyordun simdiyse "galiba" diyorsun..galiba ile bilirim arasinda dünyalar kadar fark var..tekrardan okumani tavsiye ederim sana arkadasim..
hicbir siyasi partiye sempatim yok.Iki satiri birlestirince ortaya bir tane galiba cikiyor. Demek istedigimi bence dogru bir bicimde ifade ettim bu konuda. "Ben öyle bilirim, ama yanlis biliyor olabilirim" gibi bir aciklama yapiyorum. O konuyu halen tamamen aciga kavusturmadin, ama en azinda yanlis bildigimi ögrenmis oldum...