Onur Kıvrak'tan Açıklamalar!

hicbir siyasi partiye sempatim yok.
forumda sadece galatasaray ve türk futbolunu ilgilendiren konular hakkinda yorum yapiyorum..zamaninda pislikleri hali alti yapmak yerine temizleselerdi kimse siyaseti katmazdi isin icine..uzun lafin kisasi kendileri kasindi adem kardes..

Benimde siyasi bir ideolojim yok, ve ideolojilerin dogmatik hallerine büyük bir antipati besliyorum. Bende o yüzden yazdim zaten kimsenin futbol üzeri elestirilerinden gocunma hakki yok diye. Ileriye gidince sonra modlar isin icinden cikamiyor, taraftar arasinda kargasa cikiyor. Bir cok farkli salonda ve kulüpte cesitli sportif faaliyetlerde bulundum. Türkiye´li arkadaslarin oldugu salonlarda/kulüplerde siyaset daima yasakti, kimsenin de basi agirmazdi mesela. Official bir yasak yoktu, ama yazilmamis bir kuraldi, arkadasliklar/takimdasliklar bozulmazdi...

Son düzenleme:
Benimde siyasi bir ideolojim yok, ve ideolojilerin dogmatik hallerine büyük bir antipati besliyorum. Bende o yüzden yazdim zaten kimsenin futbol üzeri elestirilerinden gocunma hakki yok diye. Ileriye gidince sonra modlar isin icinden cikamiyor, taraftar arasinda kargasa cikiyor. Bir cok farkli salonda ve kulüpte cesitli sportif faaliyetlerde bulundum. Türkiye´li arkadaslarin oldugu salonlarda/kulüplerde siyaset daima yasakti, kimsenin de basi agirmazdi mesela. Official bir yasak yoktu, ama yazilmamis bir kuraldi, arkadasliklar/takimdasliklar bozulmazdi...
Ya adem onlar bizi zorluyor biz hevesli degilsiz zaten forumda siyaset yapmaya..Bazi arkadaslar din gibi baglanmislar siyasi partilere..Futbolun anasini aglatanlar zaten belli .Doping,irkcilik gibi bütün pislikler bunlarin zamaninda cikti..Akp yerine chp,mhp olsaydi yine ayni tepkiyi verecektik..Stad yapiyoruz ayagina yandas firmalari zengin ettiler.Belediye takimlarini basimiza musallat ettiler.Sike sürecinde feneri kurtarmak icin her türlü rezilligi yaptilar..Ne yapalim zil takip sevincten oynayalim mi?

Son düzenleme:
Ya adem onlar bizi zorluyor biz hevesli degilsiz zaten forumda siyaset yapmaya..Bazi arkadaslar din gibi baglanmislar siyasi partilere..Futbolun anasini aglatanlar zaten belli .Doping,irkcilik gibi bütün pislikler bunlarin zamaninda cikti..Akp yerine chp,mhp olsaydi yine ayni tepkiyi verecektik..Stad yapiyoruz ayagina yandas firmalari zengin ettiler.Belediye takimlarini basimiza musallat ettiler.Ne yapalim zil takip sevincten oynayalim mi?

Bunlarin hepsini biliyorum Gökhan onlara zaten kimsenin lafi olamaz. Kimse bunlari dillendirmeyin diyemez. Ama karsi fikirleri de dinlememiz lazim, tamamen yanlis olmasi bile önemli degil. Ben siyasi kargasalari pek sevmem, o yüzden bu konuyu daha "derin" tartismak isteyenler icin bir "paralell" bölüm tavsiyesinde bulundum zaten. Spor ile ilgili konular buralara, daha ileriye giden tartismalar oarada konusulur...

Benim istedigim bir düzenin olmasi, siyasi kargasalar olmasin. Hic degilse bunlardan uzak durmak isteyenler icin.

Konuyla ilgisiz olacak da siyasilere laf edilmesine niye gerilir insanlar ben de onu anlamam. Benim de sempati duyduğum siyasetçiler var. Isterseniz sabah akşam sövun banane, anam mi babam mi, 10 yıl sonra sureti hatirlanmayacak adamlar. Siyasetçi dediğin zaten alavere dalavere üzerine ihtisaslasmis adam. O yüzden bir siyasetçiye laf gelince insanların gerilmesi bana komik geliyor. Tabii tarz meselesi, bazısı aşırı bağlıdır falan ama ne bileyim saçma geliyor bana. O yüzden bazen hemen gerilen arkadaşların bilerek damarına basıyorum :D

-Tapatalk-

Bunlarin hepsini biliyorum Gökhan onlara zaten kimsenin lafi olamaz. Kimse bunlari dillendirmeyin diyemez. Ama karsi fikirleri de dinlememiz lazim, tamamen yanlis olmasi bile önemli degil. Ben siyasi kargasalari pek sevmem, o yüzden bu konuyu daha "derin" tartismak isteyenler icin bir "paralell" bölüm tavsiyesinde bulundum zaten. Spor ile ilgili konular buralara, daha ileriye giden tartismalar oarada konusulur...

Benim istedigim bir düzenin olmasi, siyasi kargasalar olmasin. Hic degilse bunlardan uzak durmak isteyenler icin.

Eskiden vardı boyle bir bölüm. Herkes başlıkları gorebiliyordu ama sorun cikartmayacagina soz verenler yazabiliyordu. Ama o zaman forumun üye tarzı çok farklıydı en kısa ve basit yazan adamın senin gibi yazdığını düşün. Ne konular, ne sohbetler, ne tartışmalar. Tabii bir süre sonra gelip evrim mi tartisiyorsunuz diye küfür edenler başladı, yazma izinlerini alıninca forumda düşüncelerim engellendi diye ortalığı ayağa kaldırdılar. En son eski ve sevilen bir üyemiz kufurler eşliğinde dava tehditleri savuruyordu. Özetle, o iş olmaz :D

-Tapatalk-

bu önerini abdullah abi veya mod arkadaslara iletirsen en azindan forum düzenine uygun olup olmadigini bir incelerler diye düsünüyorum..
neyse baska zaman daha detayli analiz yapariz neyin dogru olup olmadigini..
Allah rahatlik versin..

Konuyla ilgisiz olacak da siyasilere laf edilmesine niye gerilir insanlar ben de onu anlamam. Benim de sempati duyduğum siyasetçiler var. Isterseniz sabah akşam sövun banane, anam mi babam mi, 10 yıl sonra sureti hatirlanmayacak adamlar. Siyasetçi dediğin zaten alavere dalavere üzerine ihtisaslasmis adam. O yüzden bir siyasetçiye laf gelince insanların gerilmesi bana komik geliyor. Tabii tarz meselesi, bazısı aşırı bağlıdır falan ama ne bileyim saçma geliyor bana. O yüzden bazen hemen gerilen arkadaşların bilerek damarına basıyorum :D

-Tapatalk-

Türkiye´de siyasi görüs Baba´dan ogula geliyor cogu zamanda. Aile ici kutuplasmis bir olaydir. Böyle bir aileden dogan bir evlat genel olarak en azindan sempati duyar o siyasi görüse yada lidere. Sen siyasetcilere laf cakarsin, ama o onu kisisel algilar cünkü o siyasi konuyu kendisine en yakin insanlar ile, ailesi ile bagdastiriyordur... Bunu kendisi bile farketmez cogu zaman, tartisciksa kendisini kaptirir bu olayin icine... ailesinden almis oldugu dünya görüsünü sen onun gözünün önünde yikmaya calisiyorsundur o da bunu tabiati geregi müdafaa etmek ister...

Yani mesele siyaset, ama asil mesele siyaset degil Özgür kardes... O yüzden bir siyasetciye laf edince, sanki bir aile mensubuna laf etmis gibi bir cevap da alabilirsin.

Eskiden vardı boyle bir bölüm. Herkes başlıkları gorebiliyordu ama sorun cikartmayacagina soz verenler yazabiliyordu. Ama o zaman forumun üye tarzı çok farklıydı en kısa ve basit yazan adamın senin gibi yazdığını düşün. Ne konular, ne sohbetler, ne tartışmalar. Tabii bir süre sonra gelip evrim mi tartisiyorsunuz diye küfür edenler başladı, yazma izinlerini alıninca forumda düşüncelerim engellendi diye ortalığı ayağa kaldırdılar. En son eski ve sevilen bir üyemiz kufurler eşliğinde dava tehditleri savuruyordu. Özetle, o iş olmaz :D

-Tapatalk-

Keske yeniden olsa öyle bir bölüm, ama cogu insan selfcontrol konusunda sinifta kalabiliyor. Böyle bir sorumlulugun altina girmek istemiyorlar ise forum yönetimi olarak, bunu anlayis ile karsilarim. Burada da tanidigimiz bazi arkadaslar var artik, siyasi konularda bazen bizde birazdaha derinlere inmek isteriz...

vallahi hakkli ama, sen önce kendi cevrendeki adamlara sor, neden akp ye oy verdginizi...

futbolu da birakma git yurdisinda kendi gelistir. bu trabzonlular da ne cok seviyor erken pes etmeyi

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
hahaha

ben "muslum babayi" tanimiyorum benim bildigim büyük sanatcinin ismi Müslüm dir

Sen ilk önce onun isminin yazmaya ögren, bas harfini büyük yap ondan sonra belki seni ciddiye alirim!

antudakiler gibi buyuk kucuk harf derdinde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Isimlerin basina büyük harf yazmak sadece fblilere mi özel? :D:D:D

Keske ailen seni okula yazdirsaydi.
Ben master yaptım şuan iki tane iş yerim var Fransa da bilip bilmeden konuşma Pc de türkçe karakter yok ondan öyle yazdım asil sana aciyorum insanları ü yerine u harfi yazdı diye eleştirmekle ;)

Envoyé de mon Nexus 5

Ben master yaptım şuan iki tane iş yerim var Fransa da bilip bilmeden konuşma Pc de türkçe karakter yok ondan öyle yazdım asil sana aciyorum insanları ü yerine u harfi yazdı diye eleştirmekle
ccc.gif

Envoyé de mon Nexus 5

J'étudie dans une des meilleures universités d'Europe, donc viens pas essayez de m'impressionner ;)

22 yasinda master bitirdin? Fransa'da? HAHAHAH system'i bilmesem inanacam.

Isyerin de kesin ya kebab, ya cafe-bar yada insaat'tir :D havan kime?

Son düzenleme:
J'étudie dans une des meilleures universités d'Europe, donc viens pas essayez de m'impressionner ;)

22 yasinda master bitirdin? Fransa'da? HAHAHAH system'i bilmesem inanacam.
Touche toi alors pd j'ai fais une licence en commerce international je tient un bar et une entreprise d'organisation

Envoyé de mon Nexus 5

Geri
Üst Alt