Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

GmBqEe2XQAAosA5

Esaslı çocukmuş Orkun derim geçerim… tuttuğu takımda oynamak için gemileri de yakmış olması ilginç olsa da aynı şeyi bizim için yapsa helal olsun derdim…
Yıllık ,6 milyon Euro mi slacak bu şimdi eagera, öyleyse normal a
GGboard panosuna hoş geldiniz. Kopyaladığ
ağzı kokan menemenciler 30 milyona Orkun gibi uyduruk bir topçuyu alıyor ondan sonra sağda solda hatta mecliste Galatasaray nasıl Osimhen alır Erden timur piyasayı şöyle yaptı böyle yaptı diye zırlıyorlar

Hayır ironi yapıp parayı nerden buldunuz diye soruyorlar siz nerden bulduysaniz ordan diyorlar. Bunlar kadar namuslu görünüp namussuz olan insan sayısı cok.

Ulan kimi alıyorsanız alın GS ya bulasmayin uefadan tescilliler

Boyundan büyük işlere kalkışıyorlar.

Benim tahminim 2 sene 30 puan fark yedikten sonra bir yerlere gidip bu sezon için sizi de yarışın içinde tutalım garantisi almış olabilmeleri

Dikilitaş Arazi proje işi kabul edilmişti.

Oradan gelecek paraya güvenerek harcıyorlar sanırım.

Helal kesim et kavgası yaptıklarına dair haberler vardı. Tarikat ayakları var diyen de gördüm. Futbol dışı konu gerçi bu banane ama TR'ye gelme durumu sürpriz gelmedi o yüzden. Fb'ye falan gideceğine bjk'ye gitsin daha iyi. Rekabet ederler belki.
Transferin son günü kaçıp gitmeden önce düşünecekti o domuz eti işini. Şampiyon olamadı, kupayı da alamadı. Yurt dışına gitmesine rağmen kafası hala Türkiye'de kaldı... En önemli yerli oyuncular kariyer yapamadan geri dönerse bu yerli oyuncuların değerini sorgulatır. Benfica'dan daha iyi yerde oynayabilecek seviyesi varken kendine yazık edecek

Orkun demiş ki herkes arabistan’a gidip parayı vuruyor, ee bana Araplardan da teklif gelmiyor, ben de kendi Arabistan’ımı yaparım demiş.

1.5 milyon maaş alırken 5-6 milyon’a beşiktaş ile anlaşan büyük beşiktaşlı. Madem o kadar gemileri yakmış, kulüp bu haldeyken ben Benfica’daki parama razıyım deseydi ya madem. 4 katı maaşa ne gemileri yakma ama. Enayi gibi kullanıyorlar. Aynı şeyi Hakan için de söylerim böyle artış yapılırsa maaşında

Gedson'un bizdeyken en begendigim yonu top calmasiydi. Ben olsam orta sahada diamond seklinde sahaya cikardim. 4141 seklinde.
Demir Ege
Gedson
Muci Orkun
Rafa
Ibrahim

Orçun daha etkili duran top kullananı olsa da tarz olarak Gedson ile aynı tip oyuncular; bjk seviyesi için kötü transfer değil de bu parasızlıkta 30 milyon euro verecek güçleri varsa daha iyi değerlendirebilirlerdi.

Gedson’u satarlarsa teknik olarak anlam kazanır ama maliyetini katmazsak.

Millet Galatasarayı bırakmış 8taşın kadrosunu yapıyor. Bize ne bu itlerden, Koyayım jimnastikçilere.

Çok iyi topçu, Hakan diye kalkıp oturacağımıza bu kaptırmasaydık iyi olurdu. Gidip 32 yaşındaki topçuya 30 verecez 😔

Geri
Üst Alt