Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.943
- 1.229
- 1.948
Kerem yanlız kalacak ona yanarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllık ,6 milyon Euro mi slacak bu şimdi eagera, öyleyse normal aEsaslı çocukmuş Orkun derim geçerim… tuttuğu takımda oynamak için gemileri de yakmış olması ilginç olsa da aynı şeyi bizim için yapsa helal olsun derdim…
ağzı kokan menemenciler 30 milyona Orkun gibi uyduruk bir topçuyu alıyor ondan sonra sağda solda hatta mecliste Galatasaray nasıl Osimhen alır Erden timur piyasayı şöyle yaptı böyle yaptı diye zırlıyorlar
Lemina tabikiOrkun mu lemina mi
Transferin son günü kaçıp gitmeden önce düşünecekti o domuz eti işini. Şampiyon olamadı, kupayı da alamadı. Yurt dışına gitmesine rağmen kafası hala Türkiye'de kaldı... En önemli yerli oyuncular kariyer yapamadan geri dönerse bu yerli oyuncuların değerini sorgulatır. Benfica'dan daha iyi yerde oynayabilecek seviyesi varken kendine yazık edecekHelal kesim et kavgası yaptıklarına dair haberler vardı. Tarikat ayakları var diyen de gördüm. Futbol dışı konu gerçi bu banane ama TR'ye gelme durumu sürpriz gelmedi o yüzden. Fb'ye falan gideceğine bjk'ye gitsin daha iyi. Rekabet ederler belki.
Hakan'ın bonservisine 30 teklif ettiğimiz bir tane mantıklı makul bir kaynak gösterir misin?Çok iyi topçu, Hakan diye kalkıp oturacağımıza bu kaptırmasaydık iyi olurdu. Gidip 32 yaşındaki topçuya 30 verecez![]()
Teklif ettiğimizi söylemedim zaten, adamlar istiyor ve bu yönetim verecek gibi. Kimse bizim gibi topçu istedi diye yok pahasına topçusunu vermiyor.Hakan'ın bonservisine 30 teklif ettiğimiz bir tane mantıklı makul bir kaynak gösterir misin?