Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.677
- 4.968
- 838
Bjk'nin sürekli büyük bir klüp miş gibi görünme çabaları bağırtıyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedava almislar. Bu rakamlara bize gelsin isterdim. Bence bize gene gelebilirdi ama bizimkiler Osimhen olayi yuzunden ciddi teklif verememislerdir.Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:
“Profesyonel Futbolcu Orkun Kökçü'nün transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.
Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD kulübüne 2025-2026 sezonu için kiralama bedeli ödenmeyecektir.
Ayrıca sözleşmedeki şartların gerçekleşmesi durumunda oyuncunun kalıcı transferi hükmü devreye girecek ve 2026-2027 sezonundan başlamak üzere Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD kulübüne transfer bedeli olarak 25.000.000 Avro taksitler halinde 2030 yılına kadar ödenecektir.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2025/2026 futbol sezonunda 5.000.000 Avro garanti ücret, 2026/2027 futbol sezonunda 5.000.000 Avro garanti ücret, 2027/2028 futbol sezonunda 5.000.000 Avro garanti ücret, 2028/2029 futbol sezonunda 5.000.000 Avro garanti ücret, 2029/2030 futbol sezonunda 5.000.000 Avro garanti ücret Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) döviz kurları tablosunda ilan edilen Euro (EUR)/Türk Lirası (TRY) döviz satış kuru esas alınmak suretiyle hesaplanacak Türk Lirası karşılığı üzerinden ödenecektir.”
Bedava mi? Ne konuda? Bonservisi mi kast ediyorsun yoksa senelik fahis ucretini mi? Orkun ne ara 5 milyon euro maas verilecek oyuncu konumuna gelmis?Bedava almislar. Bu rakamlara bize gelsin isterdim. Bence bize gene gelebilirdi ama bizimkiler Osimhen olayi yuzunden ciddi teklif verememislerdir.
Elestireni gormedim. Kimse takmiyor bile sanki cok normal rakamlar Besiktas icinmedyada bu rakamlari konusan oldu mu hic?
50 milyon bonservis gömdüler
ben pek takip etmedim basini
bu parayi nerden buldular diye bir kisi bile hesap sordu mu?
benfica orkunu göndermek icin takım arıyordu memnun degildi2030a kadar ödeme
İlk sene 5
Sonraki seneler 10 m euro maliyet
Gayet iyi anlaşma maaşı yüksek bir tık ama bonservis anlaşması çok iyi gözüküyor
En iyi oyuncularından birisiydi bu sene, o yüzden hiçbir şey kazanamadılar. Yerine Felix’i alacaklar.benfica orkunu göndermek icin takım arıyordu memnun degildi
diyenler icin iki cift laf eder misin