Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Bedava mi? Ne konuda? Bonservisi mi kast ediyorsun yoksa senelik fahis ucretini mi? Orkun ne ara 5 milyon euro maas verilecek oyuncu konumuna gelmis?
Yasini ve yerli oldugunu goze alirsak, bizim maas skalasina gore gayet uygun. Bedava derken biraz abarttim ama bence gayet iyi transfer. Bence 5 milyon euro maas cok fahis ama ne yazik ki Turkiye gercegi haline geldi.
Bonservisine bakarsak da Benfica'nin aldigi fiyata ve de bircok taksitle almislar gibi gozukuyor.
Acik soyluyorum Sara yerine olsun isterdim (Sara'nin son zamanlardaki performansina bakarak).

Yasini ve yerli oldugunu goze alirsak, bizim maas skalasina gore gayet uygun. Bedava derken biraz abarttim ama bence gayet iyi transfer. Bence 5 milyon euro maas cok fahis ama ne yazik ki Turkiye gercegi haline geldi.
Bonservisine bakarsak da Benfica'nin aldigi fiyata ve de bircok taksitle almislar gibi gozukuyor.
Acik soyluyorum Sara yerine olsun isterdim (Sara'nin son zamanlardaki performansina bakarak).
Bonservisi zaten aldıkları fiyatı salmış Benfica, bizim maaş skalası da derken 3 oyuncu hariç (Sane, İcardi ve Morata) var o paraların üstüne çıkan geri kalanlarda kimse almıyor bizden böyle bir maaş. Orkun'a verilmesi gereken -normalinde- 3 milyon euro falan olmalıydı.

Bonservisi zaten aldıkları fiyatı salmış Benfica, bizim maaş skalası da derken 3 oyuncu hariç (Sane, İcardi ve Morata) var o paraların üstüne çıkan geri kalanlarda kimse almıyor bizden böyle bir maaş. Orkun'a verilmesi gereken -normalinde- 3 milyon euro falan olmalıydı.
Ya Alperim bırak gözünü seveyim resmen bedavaya bırakmışlar. Benfica yöneticileri neyin kafasını yaşıyor aynısı gedson olayında da oldu. Rahat satarlardı başka takıma 25-30 mioya! kira bedeli dahi almadan kiralamak nedir inanılmaz. Dümdüz kiralanmış şartlı opsiyon koyulmuş 25 milyon. O da gerçekleşti diyelim 2030'a kadar bölünmüş taksitler var. Oturma grubu alıyorlar istikbalden sanki! Allah belanı versin benfica diyorum ne tjk sevgisi varmış bu kartal maskotlu itfica'da.

bu transferi ülkede yangın söndürme uçağı yokken reisin özel jet almasına benzetiyorum.

bu kadar pahalı bir orta saha almaya gerek var mı? tüm kadron şıkır şıkır işliyordur ve iyi bir merkez çekeyim dersin.

fırsat transferi desen değil, 30 milyon euro. vitrine koyabileceğin bir avrupa arenası da yok şampiyonlar liginde oynasa bile o paraya satabilmen garanti değil.

orkun yani skor ve asist üretir ama rafa silva onun tillahıydı o bile yapamadı. bence gereksiz ve yüksek beklentilerle dolu bir transfer tıpkı la ligadan geri dönen nihat kahveci gibi.

Begendigim bir oyuncu degil bunu sirf bjk’ya transfer oldu diye yazmiyorum

Görebilecegi en yüksek seviye’yi gördü ama orda da ilk sezon uyum sorunu yasadi

Gecen sezon ise iyiydi performansi

Ödenecek olan paralara cok daha iyi topcular var bu kesin

Bizim mevcut orta saha ile karsilastirma yaptigimizda ne torreira’nin ne de lemina’nin yerine oynayamaz

Sara ile yapilacak karsilastirma da ise orkun daha hareketli,sara ise daha iyi bir oyun görüsüne sahip

Harbiden stadyumu doldurmuşlar, mal bunlar ya. :crushed:

BJK'nin Orkun'a ihtiyaci yoktu bence. Defansif orta saha degil benim bildigim. Ofansif orta sahalarinda Gedson ve Rafa Silva var, bence bu ikisi de Orkun'dan iyi. Defans ve bek alirdim bu paraya bunlarin yerinde olsam.

Prime Zidane, Modric, Gerard vs. falan gelse Hadi doldur stadı ok, Orkun yav bu. Biz olsak havaalanına 20, 25 kişi tamam bitti gitti. Asla kurtulamayacaklar şu küçük zihniyetlerinden.

oğlum bu herif 25-30 eder mi geçen mili maçta sövüyordum

Galatasaray Fener’e ve Beşiktaş’a önce transfer yapmayı, sonra transfer açıklamayı öğretti.

Biz maskeli balolarla falan futbolcu tanıtırken adamlar saçma sapan yarım yamalak kartal işaretiyle adam tanıtmaya çalışıyordu. Şimdilik hep aynı formattan gidiyorlar ama olsun

Son 3 4 senede ilk defa bjk taraftarini canli goruyorum.

Sezon icinde gorecegiz bakalim, hakemli hesapli kitapli isler nasil yapilacak.

bi reklam çekimi yapmıslar anasını satayim sanırsın baba hakkı yasıyor ona organizasyon yapıldı.
bokunu çıkardılar bence verdikleri bonservisin karsılığı sanıyorlar herhalde. prime messi gelse böyle karsılama yapılırdı asagı yukarı

Geri
Üst Alt