Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.045
- 2.902
- 1.748
Bugün maçı izlerken keşke alsak diye düşünmüştüm inşallah olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soyleyemem dedigi isim buymus demek ki biraz daha muspet bir gelisme oldu ve saklamaya gerek kalmadi sansimiz %50 -50 olan transferlerdenÖZEL - Galatasaray’da orta saha takviyesi için beklenen isim Adrien Rabiot.
İstediği sözleşme şartlarını kabul eden Galatasaray, Juventus ile sözleşmesi biten Fransız oyuncuyu Türkiye’ye gelme konusunda ikna etmek için tüm şartları zorluyor.
(@playspor)
@ertansuzgun
üstadım ya senin bu postunu ben rüyamda gördüm...dejavu yaşıyorum ... ya da aynı postu kart cezasına kadar başka biri için attın daha önce . kelimesi kelimesine tutuyor.*gelirse , nacizane bir seyler deginmek isterim...
bu arada - bugun son 16 macinda kart gordu -sonraki macta cezali duruma dustu .
Kandık bileGerçi Rabiot'un isteklerini kabul etti isek, Hojbjerg pek zor değil gibi, tek sorun Türkiye'ye sıcak bakmıyor oyuncular
![]()
abi millet yorumlarda chatlerde orda burda bu adamın ismini söyledi - hatta transfer açılıdğında bide ismen sallayanlar oldu.soyleyemem dedigi isim buymus demek ki biraz daha muspet bir gelisme oldu ve saklamaya gerek kalmadi sansimiz %50 -50 olan transferlerden
margot robbie 1 gece gerçekleşse o zaman neden ömür boyu dememişim dersin.Dun rabiotu kadrolara yazalim demistim knk
Keske margot robbie ile 1 gece dileseydim vay arkadas :d
Fırsat gitmiş knkDun rabiotu kadrolara yazalim demistim knk
Dilek hakkın Galatasaray'a feda olmasın mı Rabiot tam bir burjuva tipi var zengin aile çocuğu gelip savaşta toprak sahada top oynar mı bilemedim bence daha savaşçı bir topçu tercih ederim
Dileğinin olma ihtimalini görünce değişmek için başvuruda senDun rabiotu kadrolara yazalim demistim knk

Yoo adam yumuşak oyuncu Avrupa'daki ust düzey takimlarda oynamis turkiyeye getirip Sivas ta samsunda nasıl motive edeceksinSinan Engin'in shamar nicholson analizi daha iyiydi