Orta Sahaya Rabiot Hamlesi!

Bugün maçı izlerken keşke alsak diye düşünmüştüm inşallah olur

Bu herifi hiç sevmiyorum.

ÖZEL - Galatasaray’da orta saha takviyesi için beklenen isim Adrien Rabiot.

İstediği sözleşme şartlarını kabul eden Galatasaray, Juventus ile sözleşmesi biten Fransız oyuncuyu Türkiye’ye gelme konusunda ikna etmek için tüm şartları zorluyor.

(@playspor)
@ertansuzgun
soyleyemem dedigi isim buymus demek ki biraz daha muspet bir gelisme oldu ve saklamaya gerek kalmadi sansimiz %50 -50 olan transferlerden

Bütün Galatasaray muhabirleri hafta sonunda yapılacak Onay kongresinden önce orta sahaya ünlü bir ismin geleceğini söylüyorlar

*gelirse , nacizane bir seyler deginmek isterim...

bu arada - bugun son 16 macinda kart gordu -sonraki macta cezali duruma dustu .
üstadım ya senin bu postunu ben rüyamda gördüm...dejavu yaşıyorum ... ya da aynı postu kart cezasına kadar başka biri için attın daha önce . kelimesi kelimesine tutuyor.

Kandık bile :asd: Gerçi Rabiot'un isteklerini kabul etti isek, Hojbjerg pek zor değil gibi, tek sorun Türkiye'ye sıcak bakmıyor oyuncular :crushed:

Dun rabiotu kadrolara yazalim demistim knk

Keske margot robbie ile 1 gece dileseydim vay arkadas :d

soyleyemem dedigi isim buymus demek ki biraz daha muspet bir gelisme oldu ve saklamaya gerek kalmadi sansimiz %50 -50 olan transferlerden
abi millet yorumlarda chatlerde orda burda bu adamın ismini söyledi - hatta transfer açılıdğında bide ismen sallayanlar oldu.

bu kadar gizli saklı falan çıkmamış isim dün bahsedildiği gibi bu adam değil gibi yav.

Hoijberg isterim mesela rabiotun yerine.

Şöyle işimi geçenleri sıralamaya koysam;

Hoijberg
Mctominay
Rabiot

Olur benim görüşüm. Ben nedense mücadeleci adamları seviyorum rabiot bana Fransız Oliveira yusuf yazıcı vibe veriyor.

Peki ya anası?

1719861096027.webp

Sinan Engin'in shamar nicholson analizi daha iyiydi
Yoo adam yumuşak oyuncu Avrupa'daki ust düzey takimlarda oynamis turkiyeye getirip Sivas ta samsunda nasıl motive edeceksin

Ben daha mücadeleci daha saldırgan oyuncuları seviyorum turkiyede de bu tip adamlar daha çok tutuyor rabiotu bugunde izledik ben hiç bir zaman begenmedim Fransız pasaportunun avantajını kullaniyor

Geri
Üst Alt