Üye Görüşü Osimhen Transferi Nasıl Gerçekleşebilir? #OsimhenAşkına

Osimhen alınacağı şartıyla 10 bin TL verip GSstore paketi alır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    82

Ali Gece

Büyük Kaptan
Benim ve muhmelen taraftarların içten içe düşünüp aklına yatan tek mantıklı fikir Osimhen paketi şeklinde Maske+Tshirt +Biblo+Atkı satılması.
Normalde 1500 liraya satın alınabilecek bu paketi kulüp 10000 liradan 250 bin adet satarsa yaklaşık olarak 60m euro fazladan kar elde edebilir.

Buradaki önemli konulardan biri satışların şartlı olması. Şunu demek istiyorum, 250 bin adet satılırsa Osimhen alınacak, yok eğer satılmazsa tüm satışlar iptal olup paralar iade edilecek.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yazabilirsiniz, böyle bir paket çıkarsa 10 bin lira verip alır mısınız?

Çok daha güzel bir dizayn olabilir, aşağıdaki gibi

Şunu demek istiyorum, 250 bin adet satılırsa Osimhen alınacak, yok eğer satılmazsa tüm satışlar iptal olup paralar iade edilecek.

bunun uygulanabilirliği yok ama kulübün resmen başlatacağı bi osimhen kampanyasına taraftardan epey destek gelir, asıl iş sponsor ayarlamak tabii

ya böyle bir şeyin olabilme ihtimali varsa bu kulüpler 100 senedir niye borç içinde

yandexle messi almaya çalışanlarla dalga geçiyoduk ne fark kaldı şimdi

Paralar iade falan olmaz. Yönetim de bu topa giremez. Girerse umut vermiş olur, almak zorunda kalır ve alamazsa tepki görür.

Kaynak bulunup böyle bir kampanya olursa daha mantıklı olur. Direkt olacak şeyler değil.

Ürün alarak 50 milyon euroyu toplayamazsın yav. Maliyet diye konu var ki giren her paranın kar olması lazım.

Paralar iade falan olmaz. Yönetim de bu topa giremez. Girerse umut vermiş olur, almak zorunda kalır ve alamazsa tepki görür.

Kaynak bulunup böyle bir kampanya olursa daha mantıklı olur. Direkt olacak şeyler değil.
Bilmediğimden soruyorum hukuki olarak böyle bir satış mümkün değil mi?
Hukukun dışında başkanın ve resmi hesabın sözü senettir. Tüm siparişleri iptal edersin parayı geri ödersin kampanya süreci içinde totalde 250 bin adet satılmazsa.
Bir diğer konu ise tam tersine taraftara umut vermek değil taraftarı harekete geçirmek için yapılacak bir şey bu. Herkes satış adetini sayaçtan görecek, satıldığı taktirde de Osimhen alınacak yoksa alınamayacak gayet şeffaf bir durum aslında.

Ürün alarak 50 milyon euroyu toplayamazsın yav. Maliyet diye konu var ki giren her paranın kar olması lazım.
Yazdığım ürünler bugün itibariyle yaklaşık 1500 liraya satılıyor yani karlı şekilde 1500 lira biz bunu üzerine 8500 lira fazla bir fiyat belirliyoruz

ya böyle bir şeyin olabilme ihtimali varsa bu kulüpler 100 senedir niye borç içinde

yandexle messi almaya çalışanlarla dalga geçiyoduk ne fark kaldı şimdi
Ben 250 bin adet satarız demiyorum kesin olarak ama şunu diyorum böyle bir anlaşma olsa ben alırım benim gibi 250bin kişi daha var mı yok mu mevzu bu. Zaten böyle bir durum yoksa alma ihtimalimiz yok

arkadaşlar hayatta anın keyfini çıkarmayı bilin
Geleceği düşünerek sıkıntıya girmeyin
Unutmayın ki
Allahın dediği olur

Kasmayın 3 günlük dünya sanki messi gibi 20 sene top player mı olacak osimhen gider başkası gelir Galatasaray bakidir

Osimhenol Kampanyası ile 3 Osimhenlik para toplarız

dursun başgan halledecek daha kaç defa diyeceğiz arkanıza yaslanın beyler

Bilmediğimden soruyorum hukuki olarak böyle bir satış mümkün değil mi?
Hukukun dışında başkanın ve resmi hesabın sözü senettir. Tüm siparişleri iptal edersin parayı geri ödersin kampanya süreci içinde totalde 250 bin adet satılmazsa.
Bir diğer konu ise tam tersine taraftara umut vermek değil taraftarı harekete geçirmek için yapılacak bir şey bu. Herkes satış adetini sayaçtan görecek, satıldığı taktirde de Osimhen alınacak yoksa alınamayacak gayet şeffaf bir durum aslında.
Osimhen olsam, 50 m dolarlık şartlı satış yaptınız, bana senelik 15 vermezseniz gelmem, istediğim maça çıkar istediğime çıkmam der, mbappenin başkanı belirlediği serv anlaşması gibi anlaşmayı yönetimin önüne koyardım. Siz hiç menajer eline dusmemissiniz😄

Geri
Üst Alt