Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Benim ve muhmelen taraftarların içten içe düşünüp aklına yatan tek mantıklı fikir Osimhen paketi şeklinde Maske+Tshirt +Biblo+Atkı satılması.
Normalde 1500 liraya satın alınabilecek bu paketi kulüp 10000 liradan 250 bin adet satarsa yaklaşık olarak 60m euro fazladan kar elde edebilir.
Buradaki önemli konulardan biri satışların şartlı olması. Şunu demek istiyorum, 250 bin adet satılırsa Osimhen alınacak, yok eğer satılmazsa tüm satışlar iptal olup paralar iade edilecek.
Konuyla ilgili görüşlerinizi yazabilirsiniz, böyle bir paket çıkarsa 10 bin lira verip alır mısınız?
www.gsstore.org
www.gsstore.org
Çok daha güzel bir dizayn olabilir, aşağıdaki gibi
www.gsstore.org
www.gsstore.org
www.gsstore.org
Normalde 1500 liraya satın alınabilecek bu paketi kulüp 10000 liradan 250 bin adet satarsa yaklaşık olarak 60m euro fazladan kar elde edebilir.
Buradaki önemli konulardan biri satışların şartlı olması. Şunu demek istiyorum, 250 bin adet satılırsa Osimhen alınacak, yok eğer satılmazsa tüm satışlar iptal olup paralar iade edilecek.
Konuyla ilgili görüşlerinizi yazabilirsiniz, böyle bir paket çıkarsa 10 bin lira verip alır mısınız?

Galatasaray Osimhen Maske U241995
Hammadde= Elastomer 100% Lastikli ayarlanabilir bantlar Logo ve isim pres baskı Victor Osimhen’in ikonik maskesi, GSStore’da büyük ilgi görmeye devam ediyor! Maskemize gösterdiğiniz yoğun ilgi için sizlere teşekkür eder ve güvenli bir maç keyfi için önemli bir hatırlatma yapmak isteriz...

Galatasaray V. Osimhen Artwork T-Shirt E241997
Galatasaray V. Osimhen Artwork T-Shirt E241997 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!

Çok daha güzel bir dizayn olabilir, aşağıdaki gibi

Galatasaray Mauro Icardi Match Day T-Shirt E231381
Galatasaray Mauro Icardi Match Day T-Shirt E231381 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!

Galatasaray ICARDI Pleksi Biblo U232246
Galatasaray ICARDI Pleksi Biblo U232246 ve diğer Aksesuar modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!

Galatasaray R. Sallai Welcome Şal Atkı U241993
Galatasaray R. Sallai Welcome Şal Atkı U241993 ve diğer Aksesuar modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!