- 4 Ağustos 2009
- 90.953
- 72.308
- 5.358
70 reytingli 30 kusur yaşında bir os lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad benim scout geldi de para yok yavİptal durumu yok renktaş..
Onu tam olarak bilmiyom da ben 1 güne yakın bekletmiştim.Ondan sonrası ne olur bilememüstad benim scout geldi de para yok yav
pazardakileri satamadık
bekletiyorum kaybolmuyo demi açmadım scout bölümünü?
Çağlar Söyüncü-Merih Demiral hayırlı olsun..
Bizde ortam böyle
ben de ersan gulumu alacaktim kuş diye almadim, GARDOS adinda bir hirt aldimBizde ortam böyle![]()
fm oynayan osm mi oynar?ben de ersan gulumu alacaktim kuş diye almadim, GARDOS adinda bir hirt aldim
Artık kaşif transferine gerek yok en fazla 1 tane alınabilir.Dün gece 75lik genç bi Alex'i aldım orta sahaya (Saat 4-5 gibi).Transfer Listesi'ne iyi oyuncular gelmeye başladı..ben de ersan gulumu alacaktim kuş diye almadim, GARDOS adinda bir hirt aldim
özür difm oynayan osm mi oynar?
sana yok yav kadroya baksana 70ten asagi adam yokArtık kaşif transferine gerek yok en fazla 1 tane alınabilir.Dün gece 75lik genç bi Alex'i aldım orta sahaya (Saat 4-5 gibi).Transfer Listesi'ne iyi oyuncular gelmeye başladı..
liste cok pahaliTakımda kim varsa iyi-kötü demeden en yüksek fiyata sattım.40lık dayıyı satıp 20lik Abdulkadir'i aldımsana yok yav kadroya baksana 70ten asagi adam yokliste cok pahali

parayı o herife kaptırdık şimdi kaşif gelecek öpücük atacam mecburDiyecektim tigre halen parteyi nasıl almamış marketten. Almış
benim oyuncular satılmıyor kaşiftekileri alamadım gece
Gece havertzi alamadım içimde yara kaldı.parayı o herife kaptırdık şimdi kaşif gelecek öpücük atacam mecbur

iyi herifler listeye düşücek gibi artıkGece havertzi alamadım içimde yara kaldı.![]()
Eskiden beri var ama hiç denemedim.Reklam videosu izleyince 2 coins veriyo.Coins sayının üstüne tıkla ordan da Reklam İzle'ye tıkla reis..@Murat Durmaz reis coins kazanmak için surveylerdeki anketleri doldurdum bişey vermedi yav. Bi de hafta sonu diye 2 kat bonus diye bişey diyor. Kandırmaca mı?
@Murat Durmaz reis coins kazanmak için surveylerdeki anketleri doldurdum bişey vermedi yav. Bi de hafta sonu diye 2 kat bonus diye bişey diyor. Kandırmaca mı?