- 8 Temmuz 2015
- 35.821
- 70.674
- 3.893
sıkıldım vallaKAÇACAK --> @Mehmet Eroğlu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıkıldım vallaKAÇACAK --> @Mehmet Eroğlu![]()
Evden çıkamıyoz sarıcak adam lazım renktaş, napalımsıkıldım valla

sıkıldım valla
adamları satayım bari geliş fiyatıından falanEvden çıkamıyoz sarıcak adam lazım renktaş, napalım![]()
yok yav yeni başladık gırgır şamata güzel gidiyoradamları satayım bari geliş fiyatıından falan
daha keyif almam ben çünkü kazansam bile kura şansı olmuş olacak o yüzden pasyok yav yeni başladık gırgır şamata güzel gidiyor
bozma aynen devam![]()
Biraz geliştirmem lazım çünkü. Atıyorum şu anki haliyle max fiyatı 4M ediyorsa, o ayarda bi oyuncuyu zaten 3.5-4M'a getiriyor kaşif. Satsam bir işe yaramıyacak. Senin adamlar 29394959M ettiği için bilmezsin.kaç saatir transfer olmamış takımında listende eksik adam var neden 4. adamı koymuyorsun satılığa mesela o da mı @Aslan Karadağ ile benim işim![]()
daha transfer yapmıycam zatenBiraz geliştirmem lazım çünkü. Atıyorum şu anki haliyle max fiyatı 4M ediyorsa, o ayarda bi oyuncuyu zaten 3.5-4M'a getiriyor kaşif. Satsam bir işe yaramıyacak. Senin adamlar 29394959M ettiği için bilmezsin.Mesela sen sistemden 5-6M'a oyuncu alıp yine sisteme iki katına satıp iyi kar edebiliyorsun. Bizim paramız olmadığı için onu da yapamıyoruz.
Şurda eğleniyoruz hain herif. Niye bozuluyorsun hemen. Ben senin yerinde olsam bizle 5 vakit taşşak geçerdim. Şaka yapıyoruz, ciddiye alma lütfen.yanlış adam satıyorsunuz sonra böyle oluyo
neyse ben istifa edeyim lig düzelsin bari
Yok la, yapma öyle bir şey. Vur kırbacı al önüne geleni. Biz yukarda da dediğim gibi takılıyoruz sana.daha transfer yapmıycam zaten
gelen teklifleri kabul edeceğim
ligin cılkı çıkmasın diye sadece maç günleri kadromu yapacağım
saldım oyunu
Yeni oynuyorum diyorsun insanlar sana takildigi icin mi boyle yapiyorsun fazla sey yapma yani herkes iyi kadro kuruyor/kurmaya calisiyor, herkes guclu bir kadroya sahip olsun ki zevkli gecsin ne birakmasi daha yeni basladik rengimdaha transfer yapmıycam zaten
gelen teklifleri kabul edeceğim
ligin cılkı çıkmasın diye sadece maç günleri kadromu yapacağım
saldım oyunu
4 nisan akşamı zaten bırakacakYeni oynuyorum diyorsun insanlar sana takildigi icin mi boyle yapiyorsun fazla sey yapma yani herkes iyi kadro kuruyor/kurmaya calisiyor, herkes guclu bir kadroya sahip olsun ki zevkli gecsin ne birakmasi daha yeni basladik rengim
lan sen hiç konuşma 4.lük hedefin var 28 mde kalmışsın4 nisan akşamı zaten bırakacak

kadro değil taktik konusur rtaşlan sen hiç konuşma 4.lük hedefin var 28 mde kalmışsın
7.lik hedefli adam 70 milyon olmuş![]()
covidhanda'da imzalar kalbe atılırkadro değil taktik konusur rtaş![]()
yav en düşük 2. değer bendeymiş, para da yok ki hepsini faslıya verdik coin moin kalmadıcovidhanda'da imzalar kalbe atılır
senin listende boş oyun gelip neyi alacak burdanyav en düşük 2. değer bendeymiş, para da yok ki hepsini faslıya verdik coin moin kalmadı![]()

yav amaan ne olacaksenin listende boş oyun gelip neyi alacak burdan![]()
belhandayı 10 mye aliyimyav amaan ne olacak![]()
belhandayı 10 mye aliyim