OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

sıkıldım valla
IMG-20181002-WA0008.webp

kaç saatir transfer olmamış takımında listende eksik adam var neden 4. adamı koymuyorsun satılığa mesela o da mı @Aslan Karadağ ile benim işim ;D
Biraz geliştirmem lazım çünkü. Atıyorum şu anki haliyle max fiyatı 4M ediyorsa, o ayarda bi oyuncuyu zaten 3.5-4M'a getiriyor kaşif. Satsam bir işe yaramıyacak. Senin adamlar 29394959M ettiği için bilmezsin. :D Mesela sen sistemden 5-6M'a oyuncu alıp yine sisteme iki katına satıp iyi kar edebiliyorsun. Bizim paramız olmadığı için onu da yapamıyoruz.

Biraz geliştirmem lazım çünkü. Atıyorum şu anki haliyle max fiyatı 4M ediyorsa, o ayarda bi oyuncuyu zaten 3.5-4M'a getiriyor kaşif. Satsam bir işe yaramıyacak. Senin adamlar 29394959M ettiği için bilmezsin. :D Mesela sen sistemden 5-6M'a oyuncu alıp yine sisteme iki katına satıp iyi kar edebiliyorsun. Bizim paramız olmadığı için onu da yapamıyoruz.
daha transfer yapmıycam zaten
gelen teklifleri kabul edeceğim
ligin cılkı çıkmasın diye sadece maç günleri kadromu yapacağım
saldım oyunu

saldım oyunu
Yok la, yapma öyle bir şey. Vur kırbacı al önüne geleni. Biz yukarda da dediğim gibi takılıyoruz sana.
Zaten kadro da bir yere kadar, oyun sistemi de çok önemli oyunda. Doğru sistemle senden çok daha güçlü takımları yenebiliyorsun. Her sistemin bir anti sistemi var gibi. Daha çözemedim ama, okuduğum yorumlardan bunu anladım.

Zaten oyunu salıyorum vs sözlerin gelecek haftalalarda Kutsal Anti Emperyalistler Kulübü üyelerine karşı yaşayacağın yenilgiler için kılıftır kesin. Yer miyiz biz bunları. :D

saldım oyunu
Yeni oynuyorum diyorsun insanlar sana takildigi icin mi boyle yapiyorsun fazla sey yapma yani herkes iyi kadro kuruyor/kurmaya calisiyor, herkes guclu bir kadroya sahip olsun ki zevkli gecsin ne birakmasi daha yeni basladik rengim

Geri
Üst Alt