- 8 Temmuz 2015
- 35.822
- 70.675
- 3.893
deneyelim bakalım ne oluyorYarın seninle oynuyoruz. Hepsini 100 yapıp kaleyi gorunce sut yapalim bakalim ne olacak. Bi de çok agresif yapalim![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deneyelim bakalım ne oluyorYarın seninle oynuyoruz. Hepsini 100 yapıp kaleyi gorunce sut yapalim bakalim ne olacak. Bi de çok agresif yapalim![]()

Renktaş Tigre'ye karşı hepsi 100 çıkar isen Berke Deniz'in rekorunu egale edebilirsin. Ha gayret. Kendisine 8 adet attım hazırlık maçında.Yarın seninle oynuyoruz. Hepsini 100 yapıp kaleyi gorunce sut yapalim bakalim ne olacak. Bi de çok agresif yapalim![]()
bence tam tersi 0a dogru ceksin de oyunun motorunu anlayalımdeneyelim bakalım ne oluyor![]()
@Murat KaraOyunun motoru biz olmuşuz rengim ne motoru ya.bence tam tersi 0a dogru ceksin de oyunun motorunu anlayalım@Murat Kara
Bilgisayar yönetse daha az yerdi sanırımRenktaş Tigre'ye karşı hepsi 100 çıkar isen Berke Deniz'in rekorunu egale edebilirsin. Ha gayret. Kendisine 8 adet attım hazırlık maçında.

Belhanda ve Boutaib'i satmadigin surece belin dogrulmayacak@Mehmet Eroğlu reis 2 laf ettik diye niye gelip hemen tokatliyon![]()

lan 20 değişik taktik denedim@Mehmet Eroğlu reis 2 laf ettik diye niye gelip hemen tokatliyon![]()
hiçbirsinden memnun değilim 

yeni lige hazırlanıyorumBiliyorum yoruldunuz ama 1 Mayıs'a kadar dayanın beyler size EPL açacağım bu bitince![]()

Zirveye oynayan 6-7 takım var diğerlerinin de yüksek meblağa satılabilecek topçuları varPremier lig çok orantısız değil mi?
aldım haberini bekle sen bekle@Can Karabacak Reis fena marizlendin.

Mitrovic sovaldım haberini bekle sen bekleher şeyi 100 yaparak geliyorum bakalım ne olacak
![]()
![]()
yine yenildik abvMitrovic sov

Mitrovic hiyari gol atabilmis mi reis?yine yenildik abv![]()