- 5 Eylül 2014
- 85.576
- 71.657
- 4.513
her daim şike yaparız@Ünsal Vardar favori takımımı almıştır şike teklif etmek istiyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her daim şike yaparız@Ünsal Vardar favori takımımı almıştır şike teklif etmek istiyorum![]()
özür dilerim abi uyuyor oldugunu bilsem rahatsız etmezdimuyuyordum günün stresini böylelikle geride bırakıp yeni bir güne zinde mrb demek istiyordum fakat menşının nedeniyle uyandım. istirahatime yapmış olduğun bu amansız saldırının gerekçelerini öğrenebilir miyim?
her daim şike yaparız
Sen niye katılmadın abi. Düşmanlığımızı burada sürdürmek gibi bir hayalim vardı. Şimdi ben kiminle düşman olacağım?Şike şike (ile) şampiyon olurmusun hemsoidim
üstat takım planlaması yapacağım günde (1mayıs) aslan karadağ lig başlatmışŞike şike (ile) şampiyon olurmusun hemsoidim
Sen niye katılmadın abi. Düşmanlığımızı burada sürdürmek gibi bir hayalim vardı. Şimdi ben kiminle düşman olacağım?![]()
Sen niye katılmadın abi. Düşmanlığımızı burada sürdürmek gibi bir hayalim vardı. Şimdi ben kiminle düşman olacağım?![]()
Seninle düşman olmam için hiçbir sebep yok ebedi dostum. 2 maçta da yendiğim tek adamsın önceki OSM'de.
Seninle düşman olmam için hiçbir sebep yok ebedi dostum. 2 maçta da yendiğim tek adamsın önceki OSM'de.(Murat Kara ve Berke Deniz'i saymıyorum tabii)
Göreceğiz artık.M'nin J den büyük olduğunu gösterememiştim önceki ligde ama bu ligde ebedi dost ezeli rekabet olayının yerlerini değiştirip ezeli dost ebedi rekabet yapacağım![]()
2 maçta da 3 fark yicen ters gidersen 5 atarımGöreceğiz artık.
PL çetin 1 lig. Muhtelemen sıra bana gelene kadar başka düşmanlar edinirsin kendine.![]()
Saat 18'e kadar hepsi gelecek sanırım.Davetler gelmeye başladı mı ?
Boşta olan bir slotundan girmelisin Hagidaş